rss

Gama bujiilor de inalta calitate BERU® PSG se extinde cu o noua aplicatie

  1. 15/04/2015
    Vezi toate fotografiile (1)

    Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), anunta ca BERU® si-a marit inca o data paleta de aplicatii pentru produsele inovatoare PSG (bujii incandescente cu senzor de presiune), dedicate segmentului aftermarket.

    Prima bujie incandescenta din lume, care permite reglarea precisa a combustiei in timp real, este acum disponibila si pentru Opel Cabriolet Cascada, sub denumirea de PSG 006.

    Avand aceeasi calitate cu piesele originale (OE) care echipeaza o masina, bujiile incandescente BERU PSG reprezinta o tehnologie de ultima generatie si raspund  celor mai severe reglementari privind emisiile poluante.
    Bujia incandescenta cu senzor de presiune produsa de BERU este disponibila deja pentru 52 de modele, inclusiv Audi, Opel si VW. Adaugarea bujiei BERU PSG 006, a sasea bujie incandescenta cu senzor de presiune din serie, consolideaza pozitia de lider pe segmentul bujiilor incandescente a producatorului.

    „Odata cu extinderea acestei noi game in segmentul aftermarket, marca BERU demonstreaa inca o data amploarea portofoliului de produse”, subliniaza Bert De Haes, Manager pe segmentul de produse de aprindere pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa (Group Product Manager Ignition EMEA) in cadrul Federal-Mogul Motorparts. „Compania dovedeste astfel ca este un lider din punct de vedere al tehnologiei, aratand ca este capabila sa ofere unei flote de masini in rapida expansiune tehnologii inovatoare, de referinta pentru industrie”.

    Cum functioneaza bujiile BERU PSG?


    Cu ajutorul bujiilor BERU PSG, motoarele moderne de tip diesel cu numar redus de cilindri obtin presiuni maxime superioare. In plus, procesele de combustie standard si cele viitoare se pot apropia si mai mult de limitele maxime, permitand atingerea unui nivel de control al emisiilor constant si stabil de-a lungul intregii durate de viata a motorului.
    Pentru a obtine aceste rezultate, BERU PSG foloseste inovatii metrologice care masoara in mod selectiv, pentru fiecare cilindru, presiunea ciclica aflata in rapida schimbare din camera de combustie si transmit in mod continuu aceste informatii sistemului electronic care controleaza motorul, cu ajutorul unui releu electronic specific. Din acest motiv, bujiile incandescente cu senzor de presiune BERU au o importanta vitala pentru controlul exact al proceselor de combustie, permitandu-le sa respecte standardele actuale si viitoare privind gazele de esapament.

    Vizualizari: 1569