rss

Ford si Flightlink prezinta un F-150 hibrid la SEMA

  1. 25/10/2008
  2. Tags: Flightlink, Ford, ReCharge, Sema, Volvo
    Vezi toate fotografiile (1)

    Va mai aduceti aminte de Volvo ReCharge , conceptul cu propulsie hibrida de tip plug-in si motoare electrice in roti, prezentat de suedezi la Salonul Auto de la Frankfurt anul trecut?

    Daca da, atunci proiectul bazat pe pick-up-ul F-150,  pe care Ford si PML Flightlink (aceeasi companie care s-a “ocupat” de ReCharge) il vor aduce la SEMA, vi se va parea foarte familiar.

    Ca si conceptul Volvo bazat pe C30, ne asteptam ca si acest F-150 sa aiba sub capota un motor conventional – destul de probabil un V8 – ce se va ocupa de reincarcarea bateriei cand motoarele electrice o vor secatui de energie.

    Propulsoarele ecologice vor fi montate in roti si vor lipsi astfel masina de componente masive si grele, precum punti, ax cardanic sau cutie de transfer, ceea ar trebui sa aiba o influenta pozitiva inclusiv asupra autonomiei.

    Numarul exact de kilometri pe care pick-up-ul “verde” al lui Ford il poate parcurge nu a fost inca dezvaluit, insa ne asteptam sa aflam mai multe in aceasta privinta in momentul premierei oficiale ce va avea loc pe 4 noiembrie.

    Vizualizari: 1105