rss

Ford Mustang: un nou teaser

  1. 31/10/2008
  2. Tags: Ford, Mustang, Teaser
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noi am pierdut demult numarul teaser-elor privind designul lui Mustang, pe care Ford le tot elibereaza de cateva luni incoace, insa asta nu ne impiedica sa va mai aducem in case inca unul.

    De data aceasta, este vorba de o sectiune din consola centrala, al carei punct maxim de atractie il consideram designul extrem de apetisant al “nucii” schimbatorului de viteze.

    Tija scurta, manerul din metal si suprafata rectangulara de piele pe care cele doua par a pluti pot “aduce la viata” chiar si cel mai letargic fan al cutiilor automate, chiar daca inscriptia de pe schimbator dezvaluie prezenta a doar cinci trepte de viteza (probabil, aceasta este o fotografie din modelul entry-level).

    Tot in zona schimbatorului se pot observa butoanele pentru deblocarea capacului portbagajului, activarea/dezactivarea luminilor de avarie si intreruperea/punerea in functiune a sistemului de control al tractiunii, toate la indemana.

    Parca nu acelasi lucru am putea spune despre controler-ele sistemului de aer conditionat, destul de jos pozitionate si, unele dintre ele, prea indepartate de zona celui de la volan. De parca i-ar pasa cuiva despre asemenea chestiuni intr-o asemenea masina...

    Vizualizari: 1126