rss

Ford Mustang de la UK Garage

  1. 27/07/2007
  2. Tags: Ford, Mustang, UK Garage
    Vezi toate fotografiile (1)
    Cea mai cunsocuta asociere dintre Mustang si Italia a fost facuta de Giugiaro la prezentarea conceptului Mustang Giugiaro, insa un tuner din Milano cu ciudatul nume UK Garage o concureaza cu un program de tuning dedicat celebrului “pony-car” american, numit U69.

    Schimbarile de natura estetica sunt destul de evidente, masina primind un set de jante impunatoare, cu cinci spite, un spoiler frontal modificat si o imensa priza de aer pe capota; totusi, fiind vorba de un tuner european, mult mai interesante sunt mutatiile suferite de componentele mecanice, dintre acestea detasandu-se clar motorul.

    V8-ul de 4,6 litri a primit asadar aportul unei turbine care il ajuta sa dezvolte 490 CP, foarte aproape de celebrul Shelby Mustang.

    Cuplat la o cutie de viteze manuala cu cinci rapoarte, el imprima masinii o acceleratie de la 0 la 100 km/h de numai 4,3 secunde si o viteza maxima de 280 km/h, dar si un comportament rutier mult imbuntatit multumita adoptarii unor suspensii mai joase si mai ferme, semnate de Eibach.

    Pretul unui U69 este destul de piperat – 74.000 de $ – insa paleta de culori tipatoare (rosu, galben, portocaliu, argintiu si alb) si evacuarea special proiectata de Borla vor asigura un spectacol care va merita toti banii.
    Vizualizari: 1879