rss

Ford dezvaluie noul Mustang 2010 (cu galerie foto)

  1. 18/11/2008
  2. Tags: Ford, Mustang 2010
    Vezi toate fotografiile (25)

    Ford dezvaluie noul Mustang, pe care il prezinta ca fiind cel mai bun Mustang construit vreodata. Si indiferent care este parerea dumneavoastra, un lucru e cert: caracterul distins nu-i poate fi negat! Grila agresiva din fata, farurile si luminile de pozitie integrate intr-o singura unitate ii dau un plus de personalitate. Farurile de ceata sunt mai mici si pozitionate ca de obicei, mai sus, accentuand si mai mult grila.

     

    Bolidul vine cu doua versiuni de motorizare: un V6 si un V8 de 4,6 litri ce dezvolta 315 CP. De asemenea, noul Mustang este dotat cu AdvanceTrac Electronic Stability Control (ESC) si cu ABS. Tot la capitolul siguranta, mai trebuie amintite airbag-urile Dual Stage pentru pasager si sofer, airbag-uri situate lateral si sistemul Ford Personal Safety.

    Clientii au posibilitatea de a alege intre un coupe, varianta decapotabila sau un plafon panoramic realizat din sticla.

    Modernizarea din exterior se regaseste si in habitaclu, unde aproape totul a fost redesenat. Panoul cu instrumentele de bord si consola centrala se combina oferind senzatia unui singur element. Interiorul prezinta detalii din aluminiu, crom si piele si este "imbracat" in TPO (Thermoplastic Olefin). In noua consola centrala este integrata ultima versiune a sistemului Ford SYNC. In plus, viitorii proprietari isi pot personaliza lumina interiorului cu ajutorul sistemului My Color ce ofera 125 de culori optionale.

    Pentru galerie foto completa dati click aici.





     

    Vizualizari: 3182