rss

Ford anunta sfarsitul unei epoci. Ultimele masini vor avea 375 CP sub capota

  1. 15/02/2018
    Vezi toate fotografiile (2)

    In aproximativ sapte saptamani, la inceputul lunii aprilie, Ford va pune capat productiei modelului Focus RS. Intre timp, clientii din Marea Britanie sunt ademeniti cu o noua versiune speciala: Heritage Edition cu 375 CP sub capota.

    A debutat in premiera mondiala in urma cu aproximativ trei ani si a impresionat o lume intreaga cu specificatiile sale. Pus in miscare de o motorizare 2.3 turbo cu 350 CP sub capota, cuplata la o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului, actualul Ford Focus RS se pregateste insa acum sa paraseasca linia de productie.

    Nu inainte ca producatorul american de automobile sa lanseze pe piata din Marea Britanie o ultima versiune speciala, care coincide inclusiv cu cea de-a 50-a aniversare a modelului Escort. Doar 50 de unitati Heritage Edition vor fi vandute in total, iar fiecare exemplar ofera in standard pachetul Mountune FPM375 - care creste puterea maxima a propulsorului pana la 375 CP.

    Disponibila la vanzare in schimbul unei sume care porneste de la 39.895 lire sterline, noua varianta limitata a compactei cu motor 2.3 turbo, cutie manuala in sase rapoarte si sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului mai dispune si de un diferential cu alunecare limitata pentru puntea fata, semant Quaife. Nu lipsesc din meniu, de altfel, nici upgrade-urile vizuale.

    Spre deosebire de modelul "normal", proaspat anuntatul Ford Focus RS Heritage Edition iese in evidenta printr-o caroserie de culoare Tief Orange si accente de negru la nivel de oglinzi laterale, eletron pentru plafon sau jante forjate, La interior, lista cu atractii principale include mai multe ornamente realizate din fibra de carbon, plus scaune Recaro imbracate partial in piele.

    Vizualizari: 1248