rss

Flyeralarm te ajuta sa te promovezi cu cele mai profesioniste carti de vizita

  1. 09/06/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dispozitivele digitale au castigat tot mai mult teren in ultima perioada, tehnologia a evoluat, iar metodele de promovare sunt din ce in ce mai multe, dar asta nu inseamna ca ii vei oferi cuiva date despre tine, sau despre afacerea ta, mai rapid decat prin intermediul unei carti de vizita. Aceste carti de vizita sunt inca cea mai rapida si usoara modalitate de a partaja informatiile catre potentialii clienti, colaboratori sau pareteneri de afaceri si de a le reaminti oamenilor despre business-ul tau.

    Cartile de vizita sunt inca bune oportunitati de promovare. Atunci cand inmanezi cartea ta de vizita, nu faci altceva de cat sa-ai promovezi afacerea. Acest instrument de marketing contine informatii vitale pentru a capta atentia, si pentru a te ajuta sa ramai in memoria celorlalti, dupa intalnirea s-a terminat. Pot spori credibilitatea si profesionalismul tau.

    O carte de vizita cu un design creativ este personalitatea brandului tau. Fa-ti cartea de vizita la o agentie care ofera servicii profesionale de print si care ofera o varietate de modele si culori care sa atraga atentia. Pentru a beneficia de prestigiu si de o promovare excelenta alege carti de vizita realizate de specialisti. Profesionistii in domeniul realizarii cartilor de vizita, cunosc regulile esentiale ale realizarii unor carti de vizita de un inalt profesionalism. Alaturi de echipamente tehnologice de ultima ora, profesionistii de la Flyeralarm au si un personal calificat si cu experienta in domeniu, a carui responsabilitate este sa ofere clientului produse de care sa fie pe deplin multumit.

    Flyeralarm a reusit sa patrunda pe piata tipografiilor, sa castige clienti foarte importanti si sa avanseze constant, datorita principiilor pe care le-a urmat in cei peste 14 ani de experienta: calitate exceptionala, preturi accesibile, consiliere individuala in functie de nevoile clientului si livrare rapida. In acest mod, Flyeralarm este acum o tipografie digitala foarte cautata in Europa si una dintre cele mai mari companii de acest gen din Germania. In Romania, cei care aleg sa lucreze cu profesionalisti au o tipografie in Sibiu, la care pot apela cu mare incredere. Firma subsidiara a fost infiintata la Sibiu, in urma cu un an si jumatate. Echipa a fost formata din specialisti in domeniu, care au beneficiat de training-uri si cursuri de perfectionare in Germania, pentru a putea mai apoi sa ofere clientilor din Romania o consiliere competenta.

    Punctualitatea este un punct forte pentru cei de la Flyeralarm, astfel ca niciunui cliet nu ii este intarziata comanda, ei reusind sa proceseaza zilnic, aproxmativ 15.000 de comenzi si sa coordoneze peste 20.000 de colete. Flyeralarm este prezenta in peste 14 tari din Europa: Marea Britanie, Italia, Franta, Austria, Polonia, Spania, Olanda, Danemarca, Suedia, Finlandia, Belgia, Elvetia, Irlanda, Ungaria, iar de un an si jumatate si in Romania.

    Gama de produse oferite este foarte elaborata, intr-o continua dezvoltare si mereu personalizate pentru fiecare client. Flyeralarm ofera afise profesionale, autocolante, bloc notes, brosuri de calitate si cataloage, carti de vizita de mare impact, carti postale, coli cu antet care nu ar trebui sa va lipseasca , facturier, flyere la preturi atractive, mape, pliante, dar si grafica si machetare la cele mai bune standarde. Comanda se face online, consilierea este gratuita, iar pentru produsele comandate nu trebuie sa platiti nimic in plus, transportul fiind gratuit oriunde in tara. Timpul de livrare se stabileste in functie de produs, multe dintre ele pot fi livrare chiar si in 24 sau 48 de ore in tara. Toate produsele comercializate sunt tiparite in Germania, folosindu-se tehnologie si masini de print digital si  print offset de ultima generatie de la producatori de talie mondiala, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

    Flyeralarm garanteaza pentru calitatea materialelor printate, pentru tirajul necesar si implicit pentru data limita, adica termenul efectiv de executie a materialelor respective. La Flyeralarm gasiti tipar offset si digital de cea mai inalta calitate!

    Advertorial!

    Vizualizari: 874
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »