rss

Flash mob pentru lansarea SKODA Rapid Spaceback

  1. 18/12/2013
  2. Categoria: Skoda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cel mai cool model Škoda - Rapid Spaceback - s-a bucurat de o prezentare originala printr-un flash mob in ritm de dans organizat de Brady Auto Center in hypermarketul Cora Lujerului din Bucuresti.

    Cu ajutorul unor tineri talentati, muzica dubstep Skoda Rapid Spaceback si multa buna dispozitie, am reusit sa oprim pentru o clipa timpul si sa captam atentia cumparatorilor din supermarket si sa le aducem un zambet pe buze.

    vezi flash-mob-skoda-rapid-brady

    Dupa cum ii spune si numele, Škoda Rapid Spaceback ofera conducatorilor auto spatiu suficient pentru bagaje, cumparaturi, dar si eleganta unui model auto modern si sportiv. Partea din spate a modelului Rapid Spaceback ofera cel mai mare spatiu pentru picioare (64 milimetri) si cel mai mare spatiu pentru cap (980 milimetri), din segmentul sau. Portbagajul are o capacitate de 415 litri sau 1.380 litri atunci cand bancheta din spate este rabatata.

    Acest spatiu generos este completat de numeroase solutii ‘Simply Clever’: de exemplu portbagaj cu podea dubla, racleta pentru gheata din clapeta rezervorului si suportul pentru vesta reflectorizanta de sub scaunul soferului, covorasul cu doua fete din portbagaj sau recipientul pentru resturi din usa laterala, suportul pentru bonul de parcare, suportul multimedia, suporturile pentru bauturi din fata si din spate sau cutia multifunctionala de sub polita portbagajului.

    Cu designul sau de o prospetime dinamica, ŠKODA Rapid Spaceback se adreseaza clientilor tineri, familiilor tinere si ofera numeroase idei „Simply Clever”, siguranta, consum scazut de carburant si un raport pret/calitate excelent.
    Noua ŠKODA Rapid Spaceback este o masina sic, care inspira o sportivitate revigoranta si un dinamism elegant. In comparatie cu modelele hatchback conventionale Rapid Spaceback arata aproape ca un coupe.

    Unul dintre punctele de atractie ale noului Rapid Spaceback este trapa panoramica din sticla, disponibila ca dotare optionala. Aceasta trapa, realizata din sticla atermica, se intinde de la parbriz pana la geamul din spate, oferind pasagerilor un camp vizual larg asupra cerului.

    Din punct de vedere siguranta, Noua ŠKODA Rapid Spaceback este proiectat sa protejeze pasagerii in cazul unui accident: airbag-uri fata, laterale si pentru cap, centuri de siguranta cu trei puncte de prindere, reglabile pe inaltime, cu pretensionare si tetiere reglabile pe inaltime, farurile cu xenon, sistemul de control al presiunii din pneuri, proiectoarele cu functie cornering sau asistentul pentru pornirea din rampa.

    Advertorial

    Vizualizari: 4368