rss

Fiat planuieste inca un mini

  1. 04/09/2007
  2. Tags: Fiat mini
    Vezi toate fotografiile (1)
    Grupul torinez s-a intors la ceea ce stia sa faca mai bine si are in plan un atac extrem de consistent in sectorul vehiculelor de mici dimensiuni, cu Volkswagen si Toyota aflate in colimator.

    Cei doi constructori vizati vor dezvalui doua concept-car-uri mini cu ocazia salonului auto de la Frankfurt, dar italienii vor contracara in curand cu un model similar, al treilea intr-o zona unde se mai afla deja Panda si noul 500.

    Masina va fi construita pe aceeasi platforma tehnica cu acestea si va avea doar 3.200 mm lungime, insa asta nu o va impiedica sa gazduiasca la interior patru pasageri.

    Se pare ca, daca va primi unda verde, ea ar putea apare pe piata in numai doi ani, gata sa inlocuiasca modelul Seicento. De partea cealalta, nici rivalii nu vor dormi: VW este pregatit sa fabrice trei versiuni diferite a minicar-ului cu motor si tractiune spate ce va fi adus la Frankfurt, acesta urmand a deveni o masina globala.

    De partea cealalta, japonezii de la Toyota vor merge pe mana unui mini cu motor si tractiune fata si cu o configuratie inedita a interiorului: 3+1 locuri, adica trei pentru adulti si unul pentru copii.
    Vizualizari: 852