rss

Euronautica prezinta gama CAN-AM 2017

  1. 30/05/2017
    Vezi toate fotografiile (19)

    Saptamana trecuta a avut loc prezentarea gamei 2017 de autovehicule BRP Can-am la Academia Titi Aur de langa Bucuresti.
    Evenimentul a avut loc in prezenta presei de specialitate auto-moto si s-a desfasurat cu sprijinul membrilor Corb44, instructori ai Off Road Academy.

    La eveniment au fost prezenti si Radu Lungu, castigatorul celei mai dure curse de ATV din lume “Hunt the Wolf” si multiplul campion la motociclism Tiberiu Troia.

    Gama 2017 BRP Can-am prezentata a inclus vehiculele ATV, SSV si Spyder care au fost testate de participanti atat pe circuit cat si pe traseul special de off-road si macadam.

    Modelele prezentate au fost ATV Outlander 650 si 1000mc, ATV Renegade, SSV Maverick X3 si SSV Traxter, Spyder F3 si Spyder RT precum si seria limitata Spyder Daytona.  

    Euronautica International

    EURONAUTICA INTERNATIONAL este importatorul si distribuitorul oficial in Romania al produselor BRP (Bombardier Recreational Products) de peste 10 ani. Produsele BRP pe care le importa si comercializeaza in Romania sunt brand-uri recunoscute la nivel mondial: Can-am ATV, Can-Am SSV, Can-Am Spyder, snowmobile Ski-Doo si Lynx, ski-jeturi de apa Sea-Doo, motoare de barca Evinrude. EURONAUTICA INTERNATIONAL este si importatorul oficial in Romania al unor marci de prestigiu precum: Jeanneau Yachts si Motorboats, Suzuki Marine, Glastron, Ranger si Zodiac.


    Vizualizari: 795