rss

Euro NCAP da verdictul: cat de sigura este noua Dacia Duster

  1. 13/12/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cea mai recenta sesiune de teste de siguranta a adus la sediul Euro NCAP din Belgia nu mai putin de 13 automobile diferite. Printre acestea, si generatia cu numarul doi a modelului Dacia Duster.


    Mijlocul acestei saptamani vine cu o noua si extrem de importanta piesa din puzzle-ul botezat Dacia Duster. Mai precis, este vorba despre nivelul de siguranta oferit de cea de-a doua generatie a celebrului model de la Mioveni.

    Testat de curand de celebra organizatie Euro NCAP, automobilul respectiv a reusit sa adune un procentaj de 71% la categoria Protectia Adultilor. Performanta la proba Protectia Copiilor a fost notata, in schimb, cu 66%.

    Intr-un final, cea de-a doua generatie a modelului Dacia Duster a mai reusit un 56% pentru modul in care protejeaza pietonii, respectiv 37% la capitolul Siguranta Asistata. Pe scurt, un scor de trei dintr-un maximum de cinci stele.

    De dragul comparatiilor, concluzii similare au fost elaborate de organizatia Euro NCAP si in cazul unor teste de siguranta organizate in 2017 cu DS 3, Ford Mustang, MG ZS, Opel Karl sau Citroen e-Mehari. Printre altele.

    Punem capat acestui material prin a reaminti ca noul automobil de la Mioveni porneste in Romania de la 12.350 de euro. Echiparea standard cuprinde in premiera absoluta un total de sase airbag-uri: frontale, laterale, dar si de tip cortina.

    Fara costuri suplimentare sunt oferite, totodata, si sistemele ABS, EBD, AFU, ESP, ASR, HSA ori de monitorizare a presiunii in pneuri. Aerul conditionat manual si proiectoarele de ceata sunt disponibile in mod optional.

    Vizualizari: 8842
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »