rss

Epiesa.ro a facut deja sute de clienti fideli fericiti! 329 de plinuri de carburant oferite pana acum!

  1. 24/10/2018
  2. Tags: carburant, epiesa, piese auto
    Vezi toate fotografiile (1)

    Epiesa.ro a dat startul unei campanii menite sa premieze clientii sai fideli acum un an, pe data de 01 octombrie 2017. Campania organizata de acestia se numeste “Un plin de carburant pe zi de la epiesa.ro” si continua pana pe data de 31 martie 2019.  

    Soferii care au invatat ce inseamna rabdarea si nerabdarea, altruismul si generozitatea de la volanul masinii lor, au avut in toata aceasta perioada sansa de a fi rasplatiti cu un plin de carburant pe zi. Fara pauza, fara limite!

    Pana in acest moment, 329 de clienti fideli au avut norocul de a face plinul masinii lor fara a scoate bani din buzunar. Si tu te poti numara printre marii castigatori epiesa.ro, participand la generoasa campanie care te rasplateste cu litri de carburant in continuare.

    Iata care este regulamentul concursului la care si tu poti participa chiar acum!

    Epiesa.ro premiaza fidelitatea clientilor sai

    Epiesa.ro organizeaza campania promotionala “Un plin de carburant pe zi de la epiesa.ro” pe intreg teritoriul Romaniei. Orice persoana fizica cu varsta de peste 18 ani poate participa la aceasta, daca indeplineste conditiile prevazute in regulament. Iata care sunt acestea:

        1. Concurentii trebuie sa aiba domiciliul sau resedinta in Romania.
        2. Persoanele care participa trebuie sa achizitioneze produse in valoare de 300 RON pe un singur bon fiscal prin intermediul magazinului online epiesa.ro.
        3. Bonul sau factura fiscala trebuie sa fie pastrate pentru validare, in cazul in care sunteti declarati castigatori.
        4. Produsele achizitionate cu care intrati in concurs nu trebuie sa fie returnate.

    Dati startul cumparaturilor in magazinul online epiesa.ro si puteti fi urmatorii castigatori ai unor plinuri de carburant pentru masinile voastre!

    Epiesa.ro acorda premii valoroase prin tragere la sorti

    Acordarea premiilor oferite de epiesa.ro este realizata prin tragere la sorti. Fiecare zi a campaniei “Un plin de carburant pe zi de la epiesa.ro” este marcata prin acordarea unui premiu reprezentat de tichete valorice de carburant.

    Pana acum au fost inregistrati peste 300 de clienti fideli fericiti, ai caror masini au fost pornite cu plinul de carburant de la epiesa.ro. Clientii care si-au petrecut numeroase ore in masina, parcurgand sute de kilometri pe soselele Romaniei au acum necesarul de carburant pentru a da startul urmatoarelor drumuri importante din viata lor.

    Epiesa.ro face in continuare plinul de carburant al masinii voastre

    Epiesa.ro este in continuare alaturi de voi, cei care sunteti pe drumuri in fiecare zi. Voi, cei care descoperiti lumea de la volanul masinii voastre si stiti cat de important este un plin de carburant, va puteti alatura celor 329 de castigatori de pana acum.

    Inca 217 plinuri de carburant asteapta sa isi gaseasca proprietarul pentru a pune in miscare masinile clientilor fideli care petrec multe ore pe drum. Provocarea “Un plin de carburant pe zi de la epiesa.ro” continua! Fara pauza, fara limite!

    Sursa foto.

    Vizualizari: 1872