rss

Emisii de CO2 reduse cu pana la 21%: cel mai eficient model Astra din toate timpurile

  1. 19/09/2019
    Vezi toate fotografiile (1)
    Versiunea sedan cu cinci usi (de la 19.990 €, pret recomandat in Germania, TVA inclus) si Sports Tourer (de la 20.990 €) pot fi deja comandate si sunt disponibile cu nivelurile de echipare Edition, GS Line, Elegance, Ultimate si modelul special „120 de ani”.
    Noul Astra este mai eficient ca niciodata. Emisiile de CO2 sunt reduse cu pana la 21% fata de modelul anterior. Cinci din cele sapte combinatii de sisteme de propulsie oferite au chiar emisii de CO2 sub valoarea de 100 g/km. Cu o generatie complet noua de motoare si transmisii, Opel Astra stabileste noi standarde privind nivelul redus de emisii, cel mai mic din clasa de autovehicule compacte.
    Motoarele diesel si pe benzina ultramoderne cu trei cilindri ale noului Astra – benzina si diesel, cu puteri intre 77 kW/105 cp - 107 kW/145 cp (consum de carburant conform NEDC1: urban 6,4-4,3 l/100 km, extra-urban 4,2-3,2 l/100 km, mixt 5,0-3,6 l/100 km, 125-94 g de CO2/km; consum de carburant conform WLTP2: mixt 6,2-4,4 l/100 km, 147-117 g de CO2/km) – asigura nu doar o performanta dinamica, ci si un nivel optim de confort. Un arbore de echilibrare cu rotaţie in sens opus, montat in blocul motoarelor cu 3 cilindri amortizeaza vibratiile nedorite. Motoarele de baza sunt combinate deja standard cu o transmisie manuala cu 6 trepte de viteza. O noua transmisie automata continuu variabila si o transmisie automata cu 9 trepte contribuie, de asemenea, la reducerea consumului si sporirea nivelului de confort.

    Si dezvoltarea meticuloasa in tunelul aerodinamic a contribuit semnificativ la reducerea consumului de carburant si a emisiilor de CO2. Cu o valoare de 0,26, Sports Tourer este autovehicul station wagon cu cel mai mic coeficient aerodinamic din lume, in timp ce varianta cu 5 usi este lider in clasa autovehiculelor hatchback. Prin urmare, noul Astra este unul dintre cele mai aerodinamice autovehicule compacte de pe piata.

    Sasiul sportiv al modelului Astra a fost imbunatatit. Noile amortizoare sporesc confortul. Sasiul dinamic optional este prevazut cu amortizoare mai rigide, directie mai precisa si un brat Watts pe puntea spate.

    Datorita tehnologiilor ultramoderne de reducere a emisiilor, cum ar fi filtrul de particule de benzina (GPF) si reducerea catalitica selectiva (SCR) pentru motoarele diesel, toate motoarele noi ale modelului Astra respecta deja viitorul standard de emisii Euro 6d. Toate motoarele noi fabricate complet din aluminiu sunt echipate standard cu tehnologia Start/Stop ce reduce consumul de carburant.

    Complet digital: noua camera video frontala si cea pentru marsarier si un vitezometru digital
    Opel Astra ofera deja un portofoliu de tehnologii si sisteme de asistenta avansate, care sunt unice in aceasta clasa de autovehicule: in primul rand, farurile adaptive IntelliLux LED® matrix cu functie anti-orbire. Noul Astra este disponibil optional si cu faruri LED cu consum energetic redus de 13 W. Modelul Astra include, de asemenea, un grad ridicat de digitalizare, cu noua camera video frontala, optionala, precum si camera video pentru marsarier.

    Noua camera video frontala este mai mica, dar este mult mai eficienta decat cea precedenta datorita procesorului mai rapid. Acum detecteaza si pietonii. Camera video pentru marsarier digitala, disponibila impreuna cu noul sistem infotainment Multimedia Navi Pro, este de asemenea de putere mai mare, iar imaginea afisata este mai clara.

    Clientii modelului Astra beneficiaza de o conectivitate de varf datorita sistemelor Multimedia Radio, Multimedia Navi si Multimedia Navi Pro compatibile cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto. Unitatea de top, Multimedia Navi Pro, cu care este echipat varful de gama Opel Insignia, are un ecran color tactil de 8". Sistemul poate fi personalizat si controlat prin comanda vocala. Serviciile de navigatie conectata asigura o calatorie mai relaxata. Afisajul sistemului de navigatie are un aspect mai modern. Acelasi lucru este valabil si pentru panoul de instrumente: soferii noului Opel Astra sunt primii care beneficiaza de un vitezometru digital. Sistemul de urgenta eCall ofera siguranta suplimentara.

    Incarcare fara fir si sistemul audio Bose
    O functie practica in timpul calatoriilor: smartphone-urile compatibile pot fi incarcate acum si inductiv.

    Sistemului audio Bose premium, disponibil optional este prevazut cu sapte difuzoare, inclusiv un subwoofer Rich Bass.

    Nu in ultimul rand, noul Astra introduce o alta functie de confort, facand mai placuta si mai sigura conducerea in timpul sezonului rece: parbrizul incalzit.

    Noul Opel Astra stabileste noi standarde in clasa sa prin aceste tehnologii de top, precum si prin valorile exemplare ale consumului de carburant si emisiilor de CO2 atat pentru motoarele pe benzina, cat si pentru cele diesel.

    Vizualizari: 1851
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »