rss

Editie limitata Ford Transit

  1. 24/04/2007
  2. Tags: Ford, SportVan, Transit
    Vezi toate fotografiile (2)
    Nu va grabiti sa va scotociti de banii pentru avans: de cele 500 de unitati ale acestei editii limitate Transit, numita SportVan, se vor bucura doar britanicii.

     Totusi asta, nu ne impiedica sa va descriem cum va puteti decora dubita astfel incat sa deveniti cel mai cool caraus din cartier.

    Asadar, obiectul albastru cu patru roti la care va holbati acum va fi vazut foarte rar pe strazile din Insula, numarul de masini programate a fi produse facand din aceasta masina una mai exclusivista decat un Rolls Royce Phantom.

    Cu toate aceastea, ea nu va costa decat 18.750 de lire sterline (aproximativ 27.000 de euro), clientul primind de de acesti bani o vopsea unica numita Performance Blue, dungi albe de-a curmezisul capotei, similare cu cele ale automobilelor de curse, jante din aliaj de 18 inch, o evacuare dubla, spoilere sport, scaune din piele si, nu in ultimul rand, un motor diesel potent din seria Duratorq, capabil de 130 CP.

    Cat priveste potentialul dinamic al masinii, va spunem doar atat: ea a fost deja condusa de Sabine Scmitdz pe Nurburgirng, femeia care a facut celebru numele Transit pe marele circuit.
    Vizualizari: 1265