rss

E pe toate posturile. Si-a taiat bolidul de lux ca sa aiba cainele lui mai mult spatiu la interior

  1. 30/01/2018
    Vezi toate fotografiile (5)

    Un britanic posesor de Tesla Model S a ajuns faimos in toata lumea dupa ce a luat decizia de a-si taia si alungi masina de peste 90.000 de euro pentru ca al lui caine sa aiba mai mult spatiu la interior. Intreaga distractie ar fi costat cel putin 70.000 de lire sterline, potrivit unor persoane bine informate cu proiectul P85D-SB.

    Exista numeroase moduri in care posesorii de Tesla Model S isi pot modifica masina cu propulsie electrica, insa un britanic a mers pe un "tuning" mai putin obisnuit. A apelat la o firma specializata in proiectarea componentelor destinate monoposturilor din Formula 1 pentru a-si transforma exemplarul din hatchback cu cinci portiere in break.

    Si mai neobisnuit este motivul pentru care a luat nastere proiectul din cazul de fata, botezat P85D-SB: cainele familiei nu avea suficient spatiu la interior. De altfel, intreaga distractie ar fi costat cel putin 70.000 de lire sterline, daca mai aveai nevoie de inca un argument pentru a ramane cu gura cascata pentru tot restul zilei.

    Revenind acum la rezultatul final, noua Tesla Model S P85D-SB cantareste cu aproximativ 12 kilograme mai putin decat in viata anterioara, de hatchback cu cinci portiere, si se identifica cu cel mai rapid break din lume. Are nevoie de doar 2.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, potrivit unor surse apropiate proprietarului.

    Vizualizari: 3273
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »