rss

Doua stele Michelin pentru Bobby Bräuer si restaurantul EssZimmer din BMW Welt

  1. 11/11/2014
    Vezi toate fotografiile (1)

    Acest restaurant are o "bucatarie excelenta: merita atentie". Definitia pentru doua stele in Ghidul Michelin se regaseste de astazi si in dreptul EssZimmer by Käfer aflat in cladirea BMW Welt. La mai putin de doi ani de la inaugurare, bucatarul-sef Bobby Bräuer si echipa sa au primit o noua recunoastere. Cu acest calificativ, restaurantul rafinat urca in fruntea localurilor din München.


    “Pentru noi, cele doua stele Michelin sunt o mare surpriza si un mic fenomen. Doua stele intr-un timp atat de scurt este ceva la care nu ma asteptam. Este un succes al intregii echipe. Multumirile mele merg de asemenea si catre Käfer, dar si spre BMW Welt”, a declarat Bobby Bräuer, bucatarul-sef EssZimmer, la aflarea vestii.


     “Stirea ca EssZimmer a primit inca o stea Michelin este absolut minunata. Multumirile mele i le acord lui Bobby Bräuer si remarcabilei echipe pe care o conduce, dar si celor de la BMW, cu unicul BMW Welt, care ne-a oferit conditiile perfecte. De asemenea, nu pot sa nu le multumesc si tuturor angajatilor Käfer care lucreaza la BMW Welt, care au sustinut EssZimmer cu pasiune si multa daruire inca de la inceput. Aceasta recunoastere ne face sa fim mandri!”, a spus Michael Käfer, directorul general Käfer GmbH & Co. KG.


    Helmut Käs, directorul BMW Welt, a completat: “EssZimmer merita cu prisosinta cele doua stele Michelin si este cea mai buna recunoastere pentru performantele excelente obtinute de Bobby Bräuer si echipa lui de delicatese din Käfer. Pentru BMW Welt si orasul München, EssZimmer este un deschizator de drumuri. Este foarte apreciat de oaspetii nostri care vin de pretutindeni si sunt foarte pretentiosi”.


    Steaua Michelin este una dintre cele mai importante recunoasteri gastronomice. Per total, pentru 2015 s-au acordat 282 stele Michelin la nivelul intregii Germanii.

     

    Orar:                   marti-sambata, de la ora 18.00
    Capacitate:        aproximativ 45 de locuri
    Contact:            +49 (0)89 358 9918 - 14

     

    Vizualizari: 1060