rss

Doar in Dubai vezi asa ceva: Bugatti Veyron albastru

  1. 08/01/2009
  2. Tags: Bugatti, Veyron
    Vezi toate fotografiile (15)

    Cea mai puternica masina de serie existenta in momentul de fata, Bugatti Veyron, numara in prezent doar 300 de exemplare in toata lumea, fiind una dintre cele mai exclusiviste supercar-uri produse vreodata.

    Pentru unii dintre cei mai bogati si mai faimosi oameni ai planetei, i-am numit aici pe seicii arabi, Veyron-ul standard nu este o masina suficient de exclusivista.

    Galerie foto aici

    Aceasta superba editie speciala Bugatti Veyron de culoare albastra a fost fotografiata in fata celui mai mare mall din Dubai, Mall of Emirates.

    Bolidul are inscriptionat pe sasiu numarul 297 si a fost modificat de catre cei de la Bugatti pentru un seic din Emiratele Arabe Unite, pe numele sau Mohammed Yousuf Baqer, ale carui initiale au fost scrise pe o placuta aurie montata la motor.

    Constructorul din Molsheim a adus numeroase modificari, intre acestea numarandu-se noi oglinzi exterioare cromate, jante din aliaj unicate Hermes Edition, o grila frontala redesenata, praguri laterale din fibra de carbon si insertii din crom care se regasesc atat la exterior, cat si la interior. De asemenea, pe fiecare usa a fost scris numele lui Ettore Bugatti.

     

    Vizualizari: 2712