rss

DENSO sarbatoreste 25 de ani de inovatie cu bujia incandescenta ceramica

  1. 30/06/2016
    Vezi toate fotografiile (1)

    DENSO aniverseaza 25 de ani de cand a devenit primul producator OE din lume care a creat Bujia incandescenta ceramica, conducand piata Diesel pe un nou teritoriu al inovatiei.

    In 1991, DENSO a dezvoltat rezistenta de incalzire ceramica unica din bujiile incandescente ceramice care s-a dovedit a fi mult mai rezistenta la caldura, permitand o durata de utilizare neegalabila. Bujia incandescenta ceramica DENSO moderna poate ajunge acum la temperaturi extrem de ridicate, pana la 1.250°C.

    Bujiile incandescente DENSO de calitate OE permit o preincalzire foarte rapida in doar 3 secunde, si o perioada de post-incalzire prelungita de la pornirea la rece; reducand emisiile si zgomotul motorului, mentinand o mai mare rezistenta la eroziune – creand cea mai eficienta, fiabila bujie incandescenta ceramica de pe piata aftermarket. 

    Aceasta dedicare fata de cercetare si dezvoltare din cadrul industriei a continuat, iar bujiile incandescente de la DENSO au devenit de atunci un sprijin remarcabil in industria diesel si pe piata aftermarket, datorita perioadei de utilizare marite a acestora si a reducerii vitale de emisii.

    Jason Post, Inginer de Aplicatii pe piata  Aftermarket pentru DENSO a declarat, “DENSO este profund axata pe inovatie, iar prima bujie incandescenta ceramica OE din lume dezvoltata acum douazeci si cinci de ani a oferit un salt tehnologic pentru piata aftermarket pentru care DENSO este renumita la nivel mondial.”

    Prima bujia incandescenta ceramica OE reprezinta doar una dintre multele inovatii originale ale DENSO – incluzand codul Qr si primul incarcator fara fir de telefon mobil integrat in autovehicul din lume, care a determinat ca DENSO sa se remarce ca fiind o forta principala in inovatia tehnologica din industria auto.

    Bujia incandescenta ceramica reprezinta doar o parte a gamei diversificate de bujii incandescente ceramice de calitate OE, care acopera 91% din parcul auto si a consolidat doar 137 coduri care acopera aproximativ 6000 de aplicatii, asigurand o potrivire aproape universala pentru motoarele Diesel.

    Motivati de calitate, DENSO este furnizorul OE de bujii incandescente pentru Toyota, Mitsubishi si Mazda, si aduce aceasta calitate OE clientilor sai de pe piata aftermarket. Programul DENSO pentru bujiile incandescente este lider in domeniu si ca performanta, ca urmare a mostenirii lasate de societate drept inovatoare in sistemele Diesel OEM.


    Advertorial!

    Vizualizari: 1928