rss

De vrei sa iti iei masina noua, ia in considerare masinile de la Elite Cars Leasing

  1. 18/07/2023
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nimic nu este imposibil daca ti-ai pus in cap sa iti schimbi masina. Fie cea veche nu mai performeaza ca altadata, fie familia s-a marit si ai nevoie de un model diferit si mai incapator. Plus ca iti doresti sa fie rezistenta si sa reziste la drumuri mai lungi.
    Daca stii exact ce iti doresti sau ai o idee despre cum trebuie sa arate viitoarea ta masina, trebuie doar sa intri pe site-ul Elite Cars Leasing si sa alegi de acolo. Vom detalia in randurile de mai jos.
    Modele diferite de masini cu vanzare in leasing
    Nu este nevoie de cautare insistenta, pe site-ul agentiei Elite Cars Leasing exista oferte de masini accesibile pentru orice buget. Fie ca acestea se platesc integral sau cu plata in rate, iti va fi de folos sa vezi aici toate masinile de vanzare in leasing. In felul acesta iti poti face o idee completa despre cele peste 900 de modele expuse pe site.
    Fiecare masina vine cu specificatii diferite, dar important este ca iti poti cauta singur modelul dorit dintr-o gama diversificata. Aici se gasesc, de exemplu, marci importante din domeniul auto asa cum ar fi Audi, Toyota, Jaguar, Chevrolet sau Ford. Cu ajutorul formularului de pe site-ul oficial Elite Cars Leasing doar introduci datele masinii, respectiv marca si modelul si dai cautare. Daca masina dorita nu se gaseste pe site, in cel mai scurt timp agentia va face tot posibilul sa o aduca in tara. Conteaza pe serviciile impecabile ale agentiei!
    Vanzarea in leasing, o oportunitate avantajoasa pentru clienti
    Pentru ca echipa de specialisti de aici iti pune la dispozitie toate finantarile posibile, este un targ reciproc avantajos, sa iti cumperi masina in leasing de la agentia Elite Cars Leasing. Echipa de experti are grija sa aleaga forma de finantare optima pentru tine si sa iti fie alaturi pe toata perioada tranzactiei, cat si dupa ce aceasta s-a incheiat. Este oferita garantie optionala extra pentru masina cumparata.
    Important de mentionat este faptul ca agentia Elite Cars Leasing este singura companie din Romania care ofera dobanda 0%. Mai mult chiar, agentia ofera suport pentru lista necesara a documentelor, inclusiv pentru completarea lor. 
    Dupa achizitionare, masina va fi livrata la adresa dorita, insotita bineinteles de toate actele si omologarile de care este nevoie. Practic, este gata de drum in aceeasi zi.
    Trei locatii diferite unde se poate face test drive gratuit
    Pentru clientii care stiu ce vor si isi doresc sa testeze mai multe tipuri de masini, agentia Elite Cars Leasing le pune la dispozitie locatiile din Bucuresti, Brasov si Bacau. Tot aici echipa este dispusa sa ofere solutii personalizate acelora care au nevoie de consultanta.
    Masinile expuse pentru vanzare au expertiza tehnica si istoricul la zi si provin de la dealerii auto cu experienta din Germania.
    Oricine apeleaza la serviciile agentiei nu va fi dezamagit, deoarece prin sistemul de vanzare a masinii vechi isi poate cumpara una noua, potrivita nevoilor, chiar si modele hibride sau o masina electrica.
    Mai multe detalii se gasesc doar pe pagina oficială.
    Contact: office@elite-cars-leasing.ro

    Vizualizari: 769