rss

De ce si cum sa faci rost de cele mai bune anvelope de iarna

  1. 02/11/2015

Chiar daca mai avem o luna pana putem spune ca a venit cu adevarat iarna, in Romania suprizele in legatura cu vremea pot sa apara oricand, cu atat mai mult in luna noiembrie. Acestea fiind spuse, este de dorit sa incepem inca de pe acum sa ne gandim la dotarea automobilelor cu cauciucuri de iarna, aceasta fiind singura solutie prin care ne putem asigura ca nu vom avea probleme cand va incepe sa ninga. Si cum ele sunt si obligatorii, este cu atat mai clar ca trebuie sa mergem la cumparaturi daca modelele pe care le avem din anii trecuti nu mai sunt bune si nu mai fac fata.

Trebuie sa fim mereu pregatiti

Probabil ca nici nu este nevoie sa explicam de ce este nevoie de acest tip special de anvelope. Ele, prin design si modul de asezare a santurilor, ofera o mai buna aderenta la suprafetele alunecoase si acesta este cel mai mare si mai important avantaj. In plus, atat timp cat sunt obligatorii, toate lumea trebuie sa le detina atat timp cat isi doreste sa circule cu masina iarna si sa nu riste inutil sa fie implicat intr-un accident.

Poate ca nu va incepe sa ninga sau se se depuna polieiul pana la Craciun. Dar asta nu inseamna ca nu este bine sa cumparam din timp anvelope iarna  pentru a fi pregatiti sa intampinam problemele atunci cand acestea apar.

Dupa cum se stie, in fiecare an atunci cand iarna se apropie, politia incepe sa verifice daca soferii au anvelopele potrivite si multi dintre acestia sunt descoperiti ca neavandu-le. In aceste conditii si mai ales cum un set de anvelope nu este cea mai ieftina dotare necesara unei masini, de ce sa nu incepem din timp sa cumparam cele necesare trecerii cu bine de iarna?

Cei mai importanti constructori de anvelope sunt si pe piata din Romania

Orice brand important ofera spre vanzare atat anvelope de vara cat si modele de iarna, construite din materiale speciale si care trebuie sa inceapa sa fie folosite atunci cand temperatura scade sub 7 grade si nu oricum, ci pe toate cele patru roti. Unele cauciucuri sunt insa mai bune decat altele, iar intre firme exista o rivalitate pentru ca in fiecare an sa iasa pe piata cu noi si noi modele si tehnici inovatoare.

Cele mai mari companii din domeniu sunt Continental, Goodyear, Bridgestone, Michelin sau Hankook. Asadar, avem brand-uri americane, europene si asiatice, asa cum si in cazul masinilor cei mai buni constructori vin de pe aceste continente. Si toate au in oferta lor si anvelope de iarna, unele dintre cele mai bune de pe piata. Atunci cand cumperi insa anvelope de iarna, trebuie sa tii cont si de masina pe care o ai. Din fericire, multe tipuri de anvelope se potrivesc la cat mai multe modele, alesul celor potrivite nefiind o treaba chiar atat de dificila. Iar daca vrei un sfat, nu ezita sa te adresezi specialistilor din service-uri.

Un magazin de unde poti sa faci aprovizionarea

Nu este deloc greu sa reusesti sa faci rost de cele mai bune anvelope de iarna sau de vara pentru masina ta, existand o varietate destul de mare de magazine si importatori pentru tine. Unii dintre ei sunt chiar online si daca vrei sa faci si ceva economii, avand in acelasi timp de ales intre sute, daca nu mii de variante, dar si facand unele economii la buget, atunci o solutie poate sa fie oferita de Elite Tires Distributions, o firma romaneasca din Ploiesti care are una dintre cele mai complete oferte.

Magazinul lor poate sa fie gasit la adresa https://www.anvelopejantealiaj.ro/, unde oricine este interesat de anvelopele de iarna, dar si de multe alte produse pentru masini chiar are de unde sa aleaga. In plus, livrarea se realizeaza oriunde in tara si exista tot felul de reduceri in functie de numarul de anvelope sau de seturi comandate. Iar daca esti dispus sa urmaresti mai des si ofertele speciale, cu reducere, atunci economiile pot sa fie chiar mai mari.

Toti marii producatori despre care am vorbit mai devreme se gasesc la Elite Tires, plus multi altii dintre care ai sansa sa alegi ceea ce ti se potriveste din toate punctele de vedere.

Asadar, cu optiunile potrivite nu mai trebuie sa te gandesti ca vine un nou an in care trebuie sa dai bugetul peste cap cu anvelopele de iarna. Acum ai sansa sa le iei mai ieftin, dar si sa alegi dintre cele mai bune variante existente pe piata romaneasca, de la cei mai mari producatori, care in fiecare an vin cu noi inovatii.


Vizualizari: 2088
Peugeot 308

Peugeot 308

Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

Toate anunturile »