rss

De astazi se vinde si in Romania. Motorul turbo, cutia automata si tractiunea integrala sunt standard

  1. 26/01/2018
    Vezi toate fotografiile (4)

    Fara niciun cost suplimentar sunt oferite, de altfel, si jantele din aliaj pe 18 inch, luminile diurne cu tehnologie LED, scaunele fata cu incalzire sau climatizarea automata. Situatia se repeta in cazul sasiului Flex-Ride, a sistemului de infotainment Intellilink RF900 Navi ori a franarii autonome de urgenta.

    La sfarsitul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto organizat la Frankfurt in luna septembrie, Opel a lansat in premiera mondiala primul produs comercializat sub sigla GSi din ultimul deceniu si jumatate. Este vorba, mai precis, despre Insignia GSi, un model disponibil la vanzare atat intr-o versiune Grand Sport, cat si intr-o varianta Sports Tourer.

    Totodata, clientii celei mai sportive configuratii a masinii germane vor avea la dispozitie doua optiuni si la nivel de motorizare - ambele supraalimentate cu o turbina sau doua, oficialii companiei alegand sa ofere atat o unitate 2.0 pe benzina de 260 CP, cat si un propulsor 2.0 diesel de 210 CP. Ambele vin la pachet alaturi de o cutie automata in opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, cu vectorizare a cuplului.

    In Romania, preturile de vanzare pornesc de la 32.900 de euro pentru versiunea Grand Sport si 34.000 de euro pentru varianta Sports Tourer. Sumele respective sunt valabile exclusiv pentru motorul pe benzina de doi litri si 260 CP, in timp ce pentru diesel-ul de doi litri si 210 CP cumparatorii vor trebui sa scoata din buzunare 2.500 de euro in plus.

    Echiparea standard include, pe langa cutia automata in opt rapoarte si tractiunea integrala cu vectorizare a cuplului, si jante din aliaj pe 18 inch, lumini diurne cu tehnologie LED, scaunele fata cu incalzire sau climatizarea automata. Situatia se repeta in cazul sasiului Flex-Ride, a sistemului de infotainment Intellilink RF900 Navi ori a franarii autonome de urgenta, carora li se adauga tempomatul si avertizarea pentru parasirea benzii de mers.

    Vizualizari: 1435