rss

Das Weltauto aduce la Porsche Bucuresti Vest 2 cel mai mare parc de masini rulate de calitate din vestul Capitalei

  1. 30/09/2014
    Vezi toate fotografiile (1)

    Continuand proiectele de dezvoltare si optimizare a spatiilor de expunere si service din vestul Capitalei, Porsche Inter Auto Romania muta parcul auto si serviciile conexe Das Weltauto de la Porsche Bucuresti Vest 1 in spatiul Porsche Bucuresti Vest 2. Prin aceasta relocare, retailerul german de automobile rulate de calitate va dispune de un parc extins in vestul Capitalei.

    In acelasi parc auto se vor reuni toate modelele grupului Volkswagen, cu exceptia celor din categoria luxury (Porsche, Bentley, Lamborghini), care vor fi comercializate, ca si pana acum, numai in cadrul centrului specializat Porsche Pipera.

    Clientii Das Weltauto vor putea alege in permanenta dintr-un lot de minimum 100 de autovehicule cu origine identificata si beneficiind de garantia calitatii asigurata de specialistii Das Weltauto, conform normelor internationale ale companiei germane.

    Noua organizare a parcului Das Weltauto permite clientilor ca, in acelasi loc, sa vizioneze, sa testeze si sa cumpere orice automobil rulat de calitate din portofoliul Volkswagen Group. Capacitatea parcului Das Weltauto poate atinge un numar maxim de 150 de autovehicule.

    „Piata automobilelor rulate s-a mentinut la un nivel ridicat in Romania, mai ales in ultimii ani”, a spus Alexandru Predut, director Das Weltauto Romania. „La Das Weltauto, miza noastra este sa oferim clientilor autovehicule la preturi corecte, evaluate atent din punct de vedere tehnic si al provenientei, astfel incat sa putem acorda acestora si o garantie de buna functionare, esentiala pentru un produs second hand.”

    Centrul Porsche Bucuresti Vest 2 devine astfel, pentru clientii de automobile rulate, un one-stop-shop in care pot gasi masina potrivita, la pretul potrivit, impreuna cu oferte de finantare asigurate prin Porsche Finance Group, garantii, asigurari si servicii de inalta calitate.

    „Das Weltauto se adreseaza clientilor care cauta un partener de incredere pentru achizitionarea unui automobil rulat si se diferentiaza pe piata de profil nu numai prin garantii si servicii conexe, dar si prin optiunile de achizitionare – leasing sau trade in – pe care le poate oferi datorita puterii financiare a Grupului Volkswagen”, a explicat Mihai Popescu, director executiv Porsche Bucuresti Vest 1 si Porsche Bucuresti Vest 2.

    Vizualizari: 9389
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »