rss

Dacia Duster, acasa in Romania

  1. 23/03/2009
  2. Tags: Dacia, Duster
    Vezi toate fotografiile (12)

    Text Florin Oprea; Foto: Sorin Miclau

    Dupa debutul de la Salonul Auto de la Geneva din acest an, conceptul Dacia Duster a sosit astazi la World Trade Plaza din Bucuresti.

    In prezenta Maiestatii Sale Regale Principesa Margareta, a staff-ului Dacia si presei, Patrick Lecharpy, director design avansat Technocentre Renault, a dezvelit ineditul concept Dacia Duster. Toata echipa de design implicata in proiectul Duster, reprezentata de oameni de 8 nationalitati a fost prezenta la eveniment. Oficialul francez a mentionat ca Duster este un concept, realizat la Centrul de Design Renault de la Technocentre, ce respecta specificul pietei romanesti, anuntand elemente importante de design ce vor fi preluate de viitoare modele Dacia.

    Duster (pentru video click foto stanga )este un concept car, cu influente science fiction. El nu va intra in productia de serie fiind un exercitiu de imagine pentru Dacia, apreciat deopotriva atat de cei prezenti la Salonul Auto de la Geneva (unde a intrat in topul celor 10, cele mai atractive concepte) cat si de cei care au fost astazi la World Trade Plaza.

     

    Mai multe detalii despre Duster in revista Auto.ro .






    Vizualizari: 1285