rss

Daca zvonurile se adeveresc, va fi mare deranj pentru nemti: Alfa pregateste o Giulia Coupe cu 650 CP sub capota!

  1. 05/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Vesti bune pentru admiratorii produselor Alfa Romeo. Jurnalistii publicatiei Autocar sustin ca au primit mai multe informatii potrivit carora italienii lucreaza la o versiune in doua portiere a modelului Giulia. Si mai interesant este ca gama de motorizari va oferi optiuni cu pana la 650 CP sub capota.

    Alfa Romeo pregateste completarea gamei Giulia cu o versiune Coupe, care sa concureze cu Audi A5 si BMW Seria 4. Potrivit zvonurilor, automobilul cu pricina ar urma sa debuteze chiar inainte de sfarsitul acestui. Iar varful de gama va oferi un sistem de propulsie hibrid, cu tehnologii derivate din Formula 1 si pana la 650 CP sub capota.

    Conform informatiilor obtinute de publicatia Autocar, clientii noului model - care ar putea adopta indicativul Sprint, vor avea la dispozitie inclusiv mai multe optiuni traditionale la nivel de motorizari. Chiar si un diesel cu doar 150 de cai putere la datorie, daca este sa dam crezare materialului publicat de britanici.

    O alta informatie neoficiala cu privire la viitoarea Alfa Giulia Coupe vorbeste despre posibilitatea ca italienii sa vina si cu o varianta in cinci portiere. In cazul in care se va materializa, aceasta se va bate pe cumparatori cu automobile precum Audi A5 Sportback sau BMW Seria 4 Gran Coupe, daca nu te-ai prins deja cumva.

    Vizualizari: 1704