rss

Daca-l vezi la semafor, sa stii ca s-a lansat si in Romania. Preturile pornesc de la 71.703 euro

  1. 12/02/2018
    Vezi toate fotografiile (9)

    In versiunea de baza, noul Mercedes CLS ofera o motorizare diesel cu sase cilindri in linie, de 2.9 litri si 286 CP. Atat cutia automata cu noua rapoarte, cat si sistemul de tractiune standard se regasesc pe lista cu dotari standard.

    Cea de-a treia generatie a modelului Mercedes CLS a debutat in mod public la sfarsitul anului trecut, cu ocazia Salonului Auto International de la Los Angeles din decembrie. Autoturismul care a inventat clasa coupe-urilor cu patru portiere este disponibil la vanzare pe piata din Romania in trei variante diferite de motorizare, la preturi incepand de la 71.703 euro.

    Versiunea de baza ofera o unitate diesel cu sase cilindri in linie, de 2.9 litri si 286 CP, cuplata la o cutie automata cu noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala. Acelasi motor de 2.925 cmc este comercializat si intr-o configuratie cu 340 CP, si de-aceasta data livrarea puterii maxime facandu-se catre ambele punti, prin intermediul transmisiei 9G-Tronic.

    Singura optiune pe benzina consta intr-un sistem de propulsie micro-hibrid, capabil sa produca pana la 389 CP. In cazul de fata, spun oficialii companiei germane, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4.8 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h - si totul cu un consum mediu de carburant de doar 7.5 litri la 100 km.

    Acum, daca vine vorba despre dotari, chiar si cel mai accesibil Mercedes CLS se bucura in standard de jante pe 18 inch, faruri cu LED sau climatizare THERMATIC. Scaunele fata incalzite, iluminarea ambientala si asistentii activi pentru limitarea vitezei ori a mentinerii benzii de rulare, la franare, parcare si deplasare in marsarier sunt oferiti, de asemenea, fara costuri suplimentare.

    Vizualizari: 1358