rss

Cum stim daca masina la mana a doua are documentele in regula? Comandati online un raport VIN cu istoricul vehiculului

  1. 19/07/2019
    Vezi toate fotografiile (1)

    Vara este un anotimp potrivit pentru a face planuri de viitor, mergem in vacanta cu familia sau prietenii si discutam cu acestia diverse idei pe care am dori sa le punem in practica.
    Printre acestea se poate numara cumpararea unei masini la mana a doua. Vom cere si vom primi o multime de sfaturi privind marca cea mai potrivita, fiecare sofer va povesti experienta de condus al vehiculului sau. Apoi, vom intreba care sunt aspectele cele mai importante pe care sa le verificam inainte de a semna actele de cumparare.
    Cu siguranta vom fi sfatuiti sa verificam kilometrajul, daca masina a fost implicata in accidente si daca da cat de grave au fost – dauna totala sau dauna partiala -, numarul de proprietari, pentru ce a fost folosita – daca a functionat ca taxi cu siguranta este destul de uzata -, daca reviziile au fost facute la timp etc. O multime de lucruri sunt necesare si importante.
    Prietenii sau familia ne pot ajuta cu sfaturi sincere si cu experienta personala, insa cine ne ajuta sa verificam autenticitatea documentelor si in general a informatiilor pe care un vanzator ni le va prezenta? Daca ascunde sau omite date importante? Solutia e una simpla si la indemana oricarui sofer: comandam un raport VIN (Vehicle Identification Number) cu istoricul masinii, generat pe baza seriei de sasiu, unica pentru fiecare autovehicul, pe https://www.verificareavin.ro.
    Numarul VIN ofera informatii despre tara de origine a masinii, anul de fabricatie, tipul motorului si al sasiului, tipul de combustibil, culoarea caroseriei si tapiteriei si dotarile suplimentare. Producatorul poate codifica, aici, destinatia pietei de desfacere a masinii de ocazie.
    De asemenea, numarul VIN iti permite sa afli istoricul detaliat al vehiculului - informatiile referitoare la reparatii, inspectii tehnice, daune ale autovehiculului si/sau eventuala inundatie a masinii. În baza numarului VIN, poti afla daca masina este furata sau nu. Istoricul vehiculului va permite sa evitati achizitionarea unui automobil furat, ce a fost implicat in accidente sau ce a fost inundat. Veti afla cati proprietari a avut autovehiculul, cine au fost acestia si cand au fost facute inspectiile tehnice.
    Verifica numarul VIN, comanda un raport detaliat si afla istoricul reparatiilor. Raportul ofera informatii cu privire la inspectii tehnice, reparatii, kilometraj (din 2014). Datorita acestuia eviti masinile ce au fost implicate in accidente, au avut motorul inlocuit sau kilometrajul dat inapoi. Verifica numarul VIN si afla datele tehnice ale autovehiculului.
    Raportul VIN cuprinde marca, modelul, anul de fabricatie, tipul si capacitatea motorului, tipul sasiului, numarul de usi, numarul de locuri, coduri de dotari, culoarea originala a caroseriei si tapiterie. În raportul numarului VIN vei primi pozele autovehiculului pe care doresti sa-l cumperi.
    Acestea sunt doar o parte din lucrurile pe care le veti afla comandand un raport cu istoricul masinii second hand. Informati-va temeinic prin datele din raport, inainte de a pune la bataie un buget important pentru investitia pe care urmeaza sa o faceti.

    Vizualizari: 3842