rss

Cum poti vinde repede un utilaj agricol

  1. 10/09/2019
    Vezi toate fotografiile (1)

    Utilajele agricole sunt la mare cautare, indiferent de sezon, asa ca daca vrei sa vinzi un echipament, iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa obtii profit mai usor.

    5 Sfaturi utile pentru a vinde un utilaj agricol
    Fermierii care nu au un buget mare la dispozitie cauta intotdeauna sa cumpere utilaje agricole second hand, motiv pentru care ei apeleaza la site-urile de specialitate pentru cele mai bune anunturi utilaje agricole. Insa, ca si vanzator, inainte de a publica un anunt de vanzare, daca vrei sa iti vinzi mai repede utilajul, iata ce ai de facut!

    Curata foarte bine utilajul
    Inainte de a scoate la vanzare orice utilaj agricol, tractor, cositoare, semanatoare, etc, curata si igienizeza foarte bine, interior-exterior, utilajul. Un posibil cumparator nu va acorda atentie unui utilaj agricol murdar si neingrijit, indiferent daca este intr-o stare perfecta de functionare.

    Inlocuieste componente, daca este cazul
    Daca o piesa importanta, care are impact direct asupra functionalitatii utilajului agricol, nu functioneaza normal, este recomandat sa o inlocuiesti inainte de vanzare. Este un procedeu ce iti va asigura succesul vanzarii, dar si un procedeu care ii va asigura viitorului proprietar confort si siguranta. Asadar, verifica starea uleiului, motorului, aerului conditionat si fii sigur ca totul functioneaza perfect.

    Realizeaza fotografii relevante
    Atunci cand vrei sa iti promovezi utilajul intr-un anunt online de vanzare, trebuie sa stii ca orice cumparator cauta fotografii relevante cu utilajul. Acorda importanta detaliilor precum: cabina utilajului, cauciucuri, numar de cuple hidraulice pe spate, etc. În felul acesta, ai toate sansele sa fii contactat mai repede si sa vinzi utilajul agricol rapid.

    Descrie corect utilajul
    Cumparatorul are nevoie de cat mai multe informatii pentru a se convinge ca acest utilaj din anunt este cel de care are nevoie. Asa ca, nu uita sa scrii informatii care il pot convinge si anume: provenienta utilajului agricol, suportul service, numarul de ore de lucru, conditii de pastrare, la ce tip de munca a fost utilizat, etc.

    Posteaza un pret corect
    Inainte de a vinde un utilaj agricol intr-un anunt online, verifica piata si pune un pret rezonabil. Raportul calitate-pret este cel mai important detaliu la care sunt atenti cumparatorii. Daca ai un utilaj vechi, dar cu un pret prea mare, atunci nu vei avea o vanzare rapida, asa ca adapteaza cerintele in functie de dotarile echipajului.

    Pentru a vinde mai repede un utilaj agricol, tine cont intotdeauna de nevoile clientilor!

    Vizualizari: 2214
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »