rss

Culori noi pentru Bugatti Veyron

  1. 07/07/2007
  2. Tags: Bugatti, Veyron
    Vezi toate fotografiile (2)
    Desi costa peste un milion de euro, supercar-ul franco-german ofera foarte putine modalitati de individualizare, o mare parte din “vina” fiind atribuita constructiei speciale a masinii.

    Bugatti va incerca insa sa rezolve problema macar din punctul de vedere al paletei de culori, aceasta urmand a fi ceva mai extinsa in viitorul apropiat.

    Veyron este extrem de restrictiv in caz ca proprietarului ii vine vreo idee prin care sa-si diferentieze masina de celelalte 299: jantele nu pot fi schimbate deoarece cele noi ar trebui retestate pentru ca masina sa mearga in siguranta cu 400 km/h si nici macar pielea de pe bord nu poate fi inlocuita, din cauza aibag-urilor care ar trebui, la randul lor reproiectate printr-o sesiune de crash-test.

    Ca urmare, tot ce vor putea face clientii pe viitor este sa-si aleaga cu atentie combinatia de culori disponibila pentru caroserie, precum si un nou sistem de evacuare menit sa faca sound-ul motorului mai amenintator.

    Momentan, 70 de modele Veyron si-au gasit locul in garaje, printre acestea numarandu-se cele ale lui Ralph Lauren, Sylvester Stalonne, ceva seici si, bineinteles, Costel Casuneanu.
    Vizualizari: 845