rss

Cu Nokian Tyres sezonul anvelopelor de vara arata ca o experienta de condus sigura si linistita la viraje stranse si in timpul zilelor ploioase

  1. 09/06/2020
    Vezi toate fotografiile (5)

    Producatorul de anvelope scandinav Nokian Tyres ofera o selectie moderna si versatila de anvelope de vara pentru piata central-europeana. Noua generatie de anvelope de vara ofera tehnologia unica Dual Zone Safety, special conceputa pentru conditiile variate din timpul verii. Aceasta tehnologie a fost introdusa mai intai la modelele de vehicule pentru pasageri si apoi la SUV-uri si gama crossover. 
    Anvelopele Nokian Tyres ofera confort premium la volan, durabilitate si, mai ales, siguranta de prima clasa, garantand mai multa liniste in timpul deplasarilor pe timp de vara. 
    Atunci cand ne bucuram de zile insorite de vara, putem uita de pericolele drumurilor in conditii de ploaie. Însa, vremea este schimbatoare, de la canicula, la averse bruste, iar prognozele se pot schimba neasteptat. Anvelopele de vara premium ofera siguranta soferilor atunci cand au cea mai mare nevoie.
    „Orice anvelopa poate rula fara probleme, atunci cand conditiile meteorologice sunt perfecte. Cu toate acestea, in conditii surprinzatoare precum ploile bruste, anvelopele trebuie sa ofere performante extrem de stabile. Este foarte important ca anvelopa sa poata fi controlata in timpul manevrelor evazive, in timpul franarii sau pe suprafetele umede. Șoferii au nevoie de fiabilitate si consecventa, ceea ce inseamna ca anvelopele trebuie sa isi pastreze aderenta si manevrabilitatea de la inceputul primaverii, pana toamna tarziu.", spune Martin Dražík, Tire Expert si Product Manager, Nokian Tyres, Central Europe.
    Stabilitate si durabilitate pentru SUV-uri
    Gama vasta si competitiva de anvelope de vara Nokian Tyres este completata de noi anvelope pentru SUV-uri: Nokian Powerproof SUV si Nokian Wetproof SUV. Ambele noi produse din portofoliul Nokian Tyres dispun de tehnologia Dual Zone Safety cunoscuta de la modelele de vehicule de pasageri. Aceste anvelope sunt concepute pentru vehicule tip SUV si crossover, pentru o manevrabilitate precisa si senzatie placuta de condus.
    Anvelopele vin echipate cu tehnologia unica Aramid Sidewall. Structura laterala contine fibre de aramida extrem de puternice, ceea ce ofera rezistenta la impact si taieturi bruste, care altfel ar putea intrerupe cu usurinta o deplasare.
    Aceeasi tehnologie Aramid Sidewall este folosita la producerea tuturor anvelopelor Nokian Tyres pentru autoutilitare si rulote.
    Familia de anvelope Nokian cLine Van ofera stabilitate, aderenta echilibrata si durabilitate excelenta pentru autoutilitare. 
    Noua anvelopa Nokian Powerproof SUV a fost dezvoltata si testata in colaborare cu campionul de Formula 1, Mika Häkkinen. 
    „La anvelopele SUV apreciez stabilitatea, fiabilitatea si usurinta de a conduce. Anvelopa Nokian Powerproof SUV este o combinatie admirabila de performanta de inalta clasa, durabilitate extrema si senzatie de conducere placuta. Functioneaza la viteze mari si mici si pe suprafete umede si uscate deopotriva. Ofera incredere si siguranta.", spune Häkkinen. 
    Rezultate puternice in teste
    Nokian Powerproof si Nokian Wetproof ofera siguranta si fiabilitate in timpul verii pentru soferii care calatoresc pe drumurile din Europa Centrala. Ambele au obtinut rezultate puternice la testele independente pentru anvelope din 2020.
    Apreciata pentru aderenta buna la franare si rezistenta la rulare foarte scazuta, Nokian Powerproof a obtinut locul al treilea la testul pentru anvelope de vara Sport Auto din acest an. De asemenea, a primit note bune la testele Auto Motor und Sport, Sport Auto si Auto Bild. Revista italiana Automobilismo considera Nokian Powerproof drept una dintre cele mai bune anvelope atunci cand vine vorba despre manevrabilitate pe suprafete umede, mentionand ca este perfect echilibrata si foarte previzibila si pe suprafete uscate. 
    Proprietatile unice ale anvelopelor premium Nokian Wetproof nu au trecut neobservate de revistele de automobile. 
    „Cand vine vorba de franare pe suprafete uscate, Nokian Wetproof este pe primul loc”, subliniaza revista germana GuteFahrt in testul din acest an. Revista poloneza Motor scoate in evidenta nivelul ridicat de performanta la franare pe suprafete umede si uscate. De mentionat este si victoria absoluta a acestei anvelope unice la testele German ACE Lenkrad si Auto Motor und Sport din 2019. 
    Anvelope potrivite pentru orice vehicul
    Gama completa de anvelope de vara Nokian Tyres raspunde tuturor nevoilor. Pe langa cele mai recente modele pentru vehiculele de pasageri si SUV, este de mentionat si anvelopa de vara Nokian eLine 2. Datorita rezistentei scazute la rulare si economiilor de combustibil rezultate, aceasta reprezinta solutia ideala pentru o conducere sigura si ecologica. Anvelopa clasificata AA este populara in randul soferilor de masini electrice. 
    Calitate si satisfactie garantate
    Nokian Tyres le ofera clientilor siguranta si in ceea ce priveste garantiile: Nokian Tyres Aramid Guarantee si Nokian Tyres Satisfaction Promise. Ambele ofera clientilor acces premium la un model preferat de anvelope si la durabilitate garantata.
    Ca dovada a excelentei, familiile de anvelope Nokian Powerproof si Nokian Wetproof au primit calificativul TÜV Tire Performance Mark. Acordat de organizatia independenta de testare TÜV SÜD, acesta certifica faptul ca Nokian Wetproof se remarca in fata concurentei din punctul de vedere al calitatii si performantei.

    Vizualizari: 2977
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »