rss

Conduce o replica, dar toata lumea crede ca are originalul. POZE cu cea mai reusita copie de Bugatti Veyron

  1. 20/03/2018
    Vezi toate fotografiile (13)

    Peste Oceanul Atlantic, la mii de kilometri de Romania, un american conduce probabil cea mai reusita copie a modelului Bugatti Veyron. O replica atat de bine realizata incat mai toata lumea crede ca a intalnit, de fapt, originalul.

    La peste un milion de euro bucata, vechiul Veyron ocupa in continuare - si la un deceniu de la momentul lansarii, un loc fruntas in topul celor mai scumpe modele din istoria industriei auto. Daca mai punem la socoteala si cheltuielile cu carburantul, asigurarile ori intretinerea, nu este deloc de mirare cum de clientul tipic al companiei Bugatti ascunde alte zeci de masini in garaj...

    Tot ce vrem sa spunem este ca predecesorul noului Chiron ramane doar un vis frumos si pentru persoanele care castiga la loto, cu exceptia cazurilor in care premiul cel mare depaseste 300 de milioane de dolari. Drept urmare, este oarecum normal ca strazile au fost invadate de-a lungul timpului de fel si fel de replici ale masinii cu motor in 16 cilindri, capabila de 407 km/h.

    Dintre toate copiile, aceasta este insa cea mai reusita. Este atat de bine realizata incat mai toata lumea care o vede crede ca a intalnit , de fapt, originalul. Singura "greseala" de la nivelul exteriorului consta in spoilerul de Super Sport dar, din nou, vorbim despre un element care va trece aproape neobservat pentru omul de rand, neobisnuit sa observe astfel de detalii.

    Acum, in ceea ce priveste departamentul interior, exista mari asemanari intre replica modelului Bugatti Veyron si automobilul original, dar si cateva diferente. Diferente care constau in mare masura in realizare, aspectul propriu-zis al panoului de bord, consolei centrale si chiar fetele usilor fiind aproape identic cu propunerea automobilului de 1.001 CP din aceste puncte de vedere.

    Intr-un final, despre impresionanta copie de peste Ocean a masinii cu motor in 16 cilindri, capabila de 407 km/h, se mai poate spune si ca are la baza un Pontiac GTO din anul 2005. De altfel, respectiva creatie a fost scoasa de curand la vanzare pentru suma de 125.000 de dolari, insa... nimeni nu s-a aratat interesat sa plateasca pretul cerut de actualul proprietar.

    Vizualizari: 4675