rss

Citroen C1 si Peugeot 107 facelift, informatii si imagini oficiale

  1. 05/01/2012
  2. Tags: citroen c1, facelift, Peugeot 107
    Vezi toate fotografiile (12)

    Citroen C1 si Peugeot 107 au primit la inceput de an inca un facelift. Cele doua modele ale grupului au fost lansate in 2005, iar in 2007 s-au bucurat de primele imbunatatiri. Noile generatii vor ajunge pe piata peste doi ani, in 2014.

    Debutul noilor C1 si 107 facelift este programat pentru Salonul Auto de la Bruxelles, care are loc in aceasta saptamana. Citadina de la Citroen a beneficiat de o noua bara fata, o capota redesenata si noi blocuri optice cu lumini de zi cu tehnologie LED. La nivel stilistic se pot remarca influentele modelelor DS3, C4 Aircross si ale conceptului C-Cactus.

    De cealalta parte, Peugeot 107 facelift s-a aliniat la noua directia de design regasita pe noile 508 si 208. Ambele modele vin cu o paleta mai generoasa de nuante pentru caroserie si noi modele de capace pentru jantele din otel.

    Si la interior au fost operate modificari, unde tapiteria este croita dupa un nou tipar, in doua culori. La capitolul infotainment, Citroen C1 se lauda cu un sistem audio imbunatatit, conectivitate Bluetooth si mufa USB.

    Dincolo de modificarile stilistice, noul C1 promite un consum redus si emisii de noxe mai putine. Pe parcursul acestui an, cele doua modele vor fi echipate cu o noua unitate pe benzina, de 1,2 litri, in trei cilindri, care va oferi mai multa putere. Momentan, ambele masini sunt oferite cu motorul de 1.0 litri şi 68 CP.

    Noutate absoluta, oferta de transmisii va include si o cutie de viteze EGS cu cinci rapoarte (Electronic Gearbox System), dotata cu padele pe volan pentru schimbarea treptelor. Modelele dotate cu aceasta transmisie au volanul imbracat in piele.




    Vizualizari: 3139