rss

Chrysler si Mercedes vor continua colaborarea

  1. 10/07/2007
  2. Tags: Chrysler, Mercedes
    Vezi toate fotografiile (1)
    Desi nu cu mult timp in urma si-au anuntat despartirea, fostii parteneri din cadrul grupului DaimlerChrysler au anuntat ca vor continua sa foloseasca componente comune, printre care sisteme electrice si piese folosite la constructia SUV-urilor.

    O echipa formata din angajati ai ambilor producatori vor monitoriza orice schimb de tehnologie, aceasta urmand a fi prezidata de trei membrii ai oricareia din cele doua entitati economice.

    Conform intelegerii, Chrysler si Mercedes vor imparti componente de sasiu pentru viitoarele SUV-uri Mercedes si Dodge – precum suspensiile fata/spate – insa nu intreaga platforma tehnica.

    De asemenea, americanii vor putea “importa” sistemele de siguranta activa, tehnologia Bluetec si viitoarele elemente ale tehnologiei fuel cell, precum si noua arhitectura electrica care a fost dezvoltata de ambele parti.

    Analistii previzioneaza ca noile modele create conform acestei noi forme de parteneriat vor aparea in maximum patru ani, cand masinile Mercedes si Chrysler isi vor prezenta arhitectura electrica anterior mentionata.
    Vizualizari: 1007