rss

Champion lanseaza un canal de YouTube pentru soferi si mecanici

 1. 30/08/2018
 2. Tags: bujii, champion, piese auto
  Vezi toate fotografiile (1)

  Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings LLC, a anunțat că marca sa Champion® a dezvoltat un nou canal YouTubeTM, Champion UE. Videoclipurile au scopul de a furniza conținut scurt, informativ și util unui public larg, care este încurajat să apeleze la serviciile unui tehnician profesionist pentru a-și întreține în mod corespunzător vehiculul.

  În prezent, canalul de YouTube Champion UE conține o selecție de videoclipuri despre bujii scânteie și bujii incandescente, unități de comandă a bujiilor, filtre, iluminat, frânare și ștergătoare. Conținutul variază de la ghiduri utile de tipul "Cum să" și până la conținut realizat în cadrul evenimentelor Champion. Canalul va furniza videoclipuri în diferite limbi pentru Europa, pentru Orientul Mijlociu și Africa.

  "Conținutul de tip video devine rapid unul dintre modurile cele mai vizibile și mai importante prin care comunicăm", spune Ronald de Wilde, Brand Marketing Manager la Champion. "Ne-am dorit să ne putem ajuta clienții să își rezolve problemele sau să primească noutăți într-un mod rapid și relevant. Prin aceste scurte videoclipuri reușim să răspundem la multe din întrebările clienților noștri și să le oferim o perspectivă aprofundată asupra produselor Champion și asupra brandului în sine".

  Videoclipurile sunt concepute în scop educativ dar și pentru a-i motiva pe consumatorii finali și pe mecanici să vadă cum profesioniștii în domeniu montează corect produsele pentru intstalarea și întreținerea lor corespunzătoare. Scopul lor este de a oferi sfaturi practice celor care au deja experiență tehnică în domeniul automobilelor dar caută oportunități noi de învățare. Noi videoclipuri vor fi încărcate în mod regulat pe canal. În felul acesta, utilizatorii sunt încurajați să se aboneze la canalul de YouTube Champion UE, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.

  Pentru a viziona cele mai recente videoclipuri marca Champion, vizitați canalul de YouTube Champion EU

  Vizualizari: 1578