rss

Cele mai apropiate bancomate, direct din aplicatia Auto.ro

  1. 31/01/2013
  2. Tags: android, aplicatie, auto.ro, iPhone
    Vezi toate fotografiile (4)

    Aflata in permanenta dezvoltare, aplicatia Auto.ro ofera acum utilizatorilor sai posibilitatea de a localiza bancomatele tuturor bancilor din tara, in functie de locatie, indicand distanta si directia sensului de mers.

    Incepand de astazi, romanii pot localiza bancomatele tuturor bancilor din Romania direct din telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei Auto.ro. Astfel, userii de smartphone pot afla unde este cel mai apropiat ATM al bancii preferate accesand noua sectiune. In plus, sunt oferite indicatii exacte pentru a ajunge cat mai rapid la locatia dorita, cum ar fi distanta si sensul de mers.

    Aplicatia dedicata soferilor din Romania este disponibila gratuit atat in versiunea pentru Android, cat si in versiunea pentru iOS , si este sustinuta de parteneriatul cu Vodafone Romania.

    Cu o baza de date de peste 30.000 adrese, aplicatia Auto.ro powered by Vodafone este prima aplicatie din Romania care ofera utilizatorilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla, prin indicarea distantei, directiei si sensului de mers.

    Principalele servicii auto accesate de peste 135.000 de posesori de smartphone sunt: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, taxi-uri, asistenta rutiera, parcari si promotii la serviciile auto oferite.

    La noua luni de la lansare aplicatia dezvoltata de Auto.ro ofera si servicii conexe precum localizarea pensiunilor sau bancomatelor si se afla in preferintele romanilor atat pentru iOS, cu peste 55.000 descarcari si 1.026 recenzii inregistrate in Apple Store, cat si pentru versiunea Android, cu  80.000 descarcari si 420 recenzii inregistrate in Google Play.

    Vizualizari: 5050
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »