rss

Ceasuri Shelby de la Anonimo Firenze

  1. 12/08/2007
  2. Tags: Anonimo Firenze, Ceas Shelby
    Vezi toate fotografiile (1)
    Pe langa paste si masini supersport, italienii se pricep sa faca si ceasuri, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de specific, Anonimo Firenze, fiind gata sa confirme fetisul ciudat pe care unii locuitori din Cizma l-au dezvoltat pentru Ford Mustang.

    El va comercializa in curand o pereche de ceasuri de mana cu tematica Shelby, nu inainte insa ca ele sa fie prezentate la concursul de eleganta tinut anual la Pebble Beach.

    Fara a rupe gura targului prin rafinamentul designului (la urma urmei, evoca un automobil sport care are mult mai multe in comun cu forta bruta decat cu finetea si precizia partii tehnice), produsul lui Anonimo Firenze, bazat pe modelul Cronoscorpio 2018, arata totusi destul de bine si are cadranul “stampilat” cu logo-ul Cobra, gravat si pe capac.

    Doua combinatii de culori vor fi disponibile – negru/argintiu si negru/auriu – fiecare dintre ele urmand a fi oferite pe o serie limitata la 500 de unitati. Fiecare ceas este livrat intr-o cutie ce poarta semnatura lui Caroll Shelby, amanunt important pentru orice colectionar gata sa se descotororseasca de 5.500 de $...
    Vizualizari: 1138