rss

Cea mai vanduta masina sport din ultimii trei ani ar putea primi o motorizare surpriza. Plus tractiune integrala

  1. 19/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    O publicatie din Detroit vorbeste cu ocazia aniversarii a 54 de ani de Ford Mustang despre posibilitatea ca urmatoarea generatie a legendarului muscle car american sa primeasca atat o varianta AWD, cat si o versiune cu propulsie complet electrica.

    Cea mai vanduta masina sport din 2015 incoace, modelul Ford Mustang a implinit la inceputul acestei saptamani 54 de ani de existenta. Un prilej numai bun pentru ca o publicatie din Detroit sa vorbeasca despre cum urmatoarea generatie a legendarului muscle car american ar putea primi noi tehnologii.

    Si nu orice fel de tehnologii, ci unele in premiera absoluta, dupa cum este cazul sistemului de tractiune integrala. Ce este drept, un astfel de automobil si-ar justifica oarecum existenta, mai ales in conditiile in care compania rivala Dodge are inca din 2017 la vanzare un Challenger AWD.

    Previziunea cu numarul doi, pe cat de interesanta si curajoasa este, pe atat de mult i-ar infuria pe fanii legendarului muscle car american. Si aceasta deoarece ar presupune ca urmatoarea generatie a modelului Ford Mustang sa renunte la puternicul motor pentru benzina pentru o propulsie complet electrica.

    Mai multe informatii cu privire la acest subiect sunt disponibile la urmatoarea adresa.

    Vizualizari: 1326