rss

Cea mai ieftina masina de la Audi, de astazi la vanzare si in Romania. Cat costa

  1. 28/01/2019
    Vezi toate fotografiile (3)

    Anuntata inca din vara anului trecut, cea de-a doua generatie a modelului Audi A1 a fost lansata zilele acestea si pe piata auto din Romania. La preturi incepand de la doar 20.290 de euro, daca te intrebai cumva.

    Conform configuratorului oficial, versiunea de baza a subcompactei germane gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litri, care dezvolta doar 95 de cai putere. O cutie manuala cu numai cinci trepte de viteza si, asa cum era de asteptat, un sistem de tractiune fata completeaza fisa cu specificatii tehnice.

    Pentru exact 1.000 de euro in plus, cea de-a doua generatie a modelului Audi A1 ofera un propulsor TFSI de 999 de centimetri cubi cu puterea maxima de 116 CP. Acesta lucreaza la randul lui alaturi de un sistem de tractiune fata, insa clientii au la dispozitie doua optiuni la nivel de transmisie: o manuala cu sase rapoarte sau o automata de tip S tronic.

    Daca mai era nevoie de precizat, noua subcompacta a companiei germane pune la dispozitia potentialilor sai cumparatori inclusiv doua benzinare turbo cu patru cilindri in linie. Intr-o alta ordine de idei, gama de motorizari mai cuprinde atat un 1.5 TFSI cu 150 CP sub capota, cat si un 2.0 TFSI ce dezvolta undeva in jurul a 200 CP, potrivit configuratorului oficial.

    In functie de unitatea aleasa, livrarea valorilor maxime catre roti se va face si de-aceasta data fie printr-o cutie manuala cu sase trepte, fie printr-o automata de tip S tronic. Cea de-a doua generatie a modelului Audi A1 este comercializata la momentul de fata exclusiv in configuratii cu tractiune fata, dar situatia s-ar putea schimba in urmatoarea perioada de timp...

    Vizualizari: 6290