rss

Ce inseamna oferta personalizata de leasing operational de la Arval?

  1. 18/04/2019
    Vezi toate fotografiile (1)

    ”Personalizat” are o definitie universala, dar intrebat de acest cuvant fiecare om iti poate da o definitie diferita, bazata pe experientele sale. Toate acestea pentru ca toti suntem diferiti, de aceea avem nevoie de servicii personalizate precum cele oferite de leasingul operational de la Arval.

    Echipa Arval se ghideaza intotdeauna dupa un numar de piloni pentru a oferi cele mai bune solutii personalizate de mobilitate:

    Dimensiunea companiei este foarte importanta in personalizarea unei oferte de leasing operational Arval, deoarece aceasta ajuta la alegerea numarului de masini necesare in flota de vehicule.

    Arval ofera atat servicii de top pe plan local Institutiilor Mari si Mici (IMM), cat si corporatiilor importante de pe teritoriul Romaniei. Expertiza pe care managerii de flote o au este foarte importanta in alegerea numarului de vehicule pentru flota clientului, totul in functie de nevoile companiei si numarul de angajati.

    Deplasarile la care va fi folosit vehiculul reprezinta un factor decisiv in alegerea tipului de vehicul de care flota ta se va bucura. De exemplu, vanzarile pe teren sau deplasarile in interes de afaceri necesita un model diferit de vehicul.

    Domeniul in care compania activeaza este, de asemenea, decisiv in alegerea celor mai bune vehicule pentru flota ta. Unele domenii precum agricultura sau constructiile sunt foarte solicitante atat pentru angajati, cat si pentru vehicule. Mai mult, oamenii de vanzari din companii se afla deseori pe teren. De aceea, avem nevoie de angajati calificati si capabili, care sa beneficieze de masini puternice si durabile pentru a-si face job-ul.

    Specialistii Arval au in vedere cele doua criterii in formularea unei oferte personalizate de leasing operational. Potentialii clienti pot opta pentru un vehicul de tip 4x4 pentru deplasarile pe teren sau un vehicul sedan pentru persoanele din top management.

    Flota de masini Arval este ofertanta pentru orice companie, punand la dispozitie diverse modele de vehicule cu dotari complexe, ce au la baza tehnologii diverse, de la motor clasic pe baza de benzina sau diesel, pana la modele hybrid sau electrice.

    Vehiculele ce intra in stocul Arval ofera o gama larga de optiuni, alegerea fiind mult mai usoara. Aici intervine consultantul Arval ce va personaliza oferta si te va ajuta sa alegi cea mai buna solutie de mobilitate pentru flota ta.

    Perioada contractuala dorita poate incepe de la o zi si poate dura pana la 5 ani. La Arval poti beneficia de inchiriere pe termen scurt si inchiriere pe termen lung.

    Taxele aproximative si clauzele contractuale vor fi discutate si estimate de catre client si specialistii Arval in functie de criteriile enumerate. Costurile pot fi calculate tinand cont de dimensiunea flotei alese, de tipul de combustibil, integrand si serviciile de service si reparatii. Perioada contractuala pentru care clientul a optat este de asemenea un aspect important in generarea ofertei.  

    Fiecare specialist Arval are ca obiectiv cunoasterea clientului si intampinarea nevoilor de mobilitate pe care le are compania pe care o reprezinta. Cererea de personalizare a ofertelor este in crestere, clientii devenind deschisi spre a adopta solutii de mobilitate din ce in ce mai indraznete.

    Vizualizari: 2482
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »