rss

Ce cred femeile despre barbatii care conduc anumite masini

  1. 31/01/2009
  2. Tags: Chevrolet, Femei, Hummer, Mazda, MINI, Toyota
    Vezi toate fotografiile (9)

    Masina este un accesoriu sau o necesitate. Depinde din ce unghi privesti problema.

    Se spune ca femeile se orienteaza din ce in ce mai mult in alegerea partenerului in functie de masina pe care acesta o detine (sau cel putin o conduce). Din pacate cei care nu conduc o masina pierd mult in acest joc...vanatoresc.

    Am facut o ancheta si am chestionam femeile cu privire la ce impresie isi fac cand vad un barbat conducand un anumit model al unei marci. Chiar daca varstele au fost diferite, raspunsurile nu au reflectat acest fapt. Astfel:



    Cand  le-am aratat un MINI Cooper, unele dintre ele au raspuns: “cred ca cel care o conduce e un tocilar” sau “e prea mica pentru a fi condusa de un barbat adevarat”. In cel mai bun caz e “un jucaus, caruia ii plac masinutele”. Oricum: ”metrosexual”, este raspunsul care ar trebui sa puna pe ganduri unele personaje masculine care il alearga pe micutul MINI. Iar raspunsul acesta n-a venit de la un singur personaj feminin.

    In cazul unui Chevrolet Corvette, raspunsurile sunt mai clare: “e un tip sportiv”, “ii plac cursele”, “e singur”, ”nu-si face griji cum sa economiseasca banii”. O tanara raspunde: “este o masina inteligenta, rapida, condusa probabil de un tip usuratic, caruia ii place sa-si plimbe cuceririle; nu e un barbat serios”. Depinde de ceea ce cauti.

    Si daca ar aparea intr-o Mazda MX 5?
    As fi fericita!”, a fost primul lucru care i-a venit in minte unei tinere care afirma ca stie ce vrea de la viata. “Clar ca e singur. Are o slujba buna si cu siguranta are mult potential”....afectiv, completam noi. “Cred ca pe el l-as alege”; “Oricum, as incerca sa-l fac sa-mi devina sot si apoi sa ne luam si o masina mai spatioasa”. Interesante puncte de vedere.

     In cazul unei Toyota Prius, fetele sunt impresionate de faptul ca “e un tip care este pro Salvati Natura”.  Unele considera ca e un tip conservator, istet si care n-arunca cu banii fara sa creada ca merita; totusi exista reprezentante ale sexului frumos care l-ar considera un tip “ieftin”.

    Iar la final, pe principiul “mare si tare”,  am incercat sa aflam parerea fetelor cu privire la Hummer H2: “probabil incearca sa compenseze cu ceva”, a fost primul raspuns. Oups! Interesant mod de a vedea problema. O doamna cu experienta de viata si care stie sa valorizeze ne-a raspuns: “ Daca respectivul l-a achizitionat din considerente legate de eficienta, spatiozitate, confort, atunci e un tip care stie sa aleaga; daca si-a dorit o imagine si o garantie a succesului, atunci nu m-ar impresiona in nici un fel. Dimpotriva.”. Totusi, este interesant ca cele doua tinere care l-au considerat pe conducatorul de MINI metrosexual, au pareri complet diferite cand vine vorba de Hummer. Astfel, cea blonda il considera un barbat puternic, in timp ce bruneta il apreciaza drept “grandoman”. Si nu credem ca are vreo legatura cu culoarea parului.

    Acesta a fost doar un exercitiu pentru a vedea ce considera femeile ca spune masina pe care o conduci despre barbatul din tine. Oricum, daca ar fi sa ne gandim la bancul care tot circula in ultima vreme potrivit caruia “in urma crizei economice mondiale femeile vor incepe sa se casatoreasca din dragoste”, nu credem ca mai e cazul sa va faceti griji, domnilor.
    Femeia ramane acea fiinta delicata care sa va inteleaga problemele....inclusiv ca nu va mai permiteti o masina scumpa. Dar totusi...am zis nu una scumpa.
     

    Vizualizari: 3115
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »