rss

Ce conduce seful?

  1. 05/04/2007
  2. Tags: Bugatti, Koenigsegg, SUV
    Vezi toate fotografiile (2)
    Credeti ca cei din biroul “de sus” prefera sa conduca o limuzina de lux? Poate ca isi permit una, insa de cele mai multe ori aspectul practic primeaza in fata performantei…

    Ar trebui sa nu surprinda pe nimeni faptul ca miliardarul Warren Buffett nu prea pierde mult timp gandindu-se la masina pe care o conduce. Nu cu mult timp in urma, faimosul investitor miliardar a vandut la licitatie, in scopuri caritabile, masina personala.Simbolul puterii

    Oferta marcilor mentionate mai inainte este la randul sau dublata de nume faimoase care adauga luxului si particula “Sport” – Aston Martin, Ferrari, Maserati si Porsche, pentru a numi doar cateva.

    Iar daca averea si succesul sunt printre modalitatile prin care poti aduce la realitate visele adolescentei, un supercar de la unul dintre producatorii exotici a caror productie se numara doar cu zecile de exemplare pe an (de la Koenigsegg la Bugatti) poate fi raspunsul la intrebarea: “Cum ii fac pe cei din jur sa stie ca eu sunt seful?”

    In sfarsit, nu trebuie uitat rolul pe care il joaca in societatea de astazi un SUV din categoria grea,

    acest segment devenind in ultimii ani o alternativa viabila la afirmarea puterii si mandriei personale (in ciuda cresterii accelerate a preturilor combustibililor fosili, am putea adauga noi).

    Destul de recent intrate in forta si pe piata europeana, Lincoln si Cadillac isi reinnoiesc in fiecare an, daca nu chiar mai des, limuzinele Navigator si Escalade, carora li se adauga din ce in ce mai mult rafinament si stralucire (ca sa evitam pitorescul bling). Americanii au insa si rivali puternici de pe Batranul Continent, Audi Q7 si Mercedes-Benz GL450 (foto dreapta) fiind doar doua dintre exemple.
    Vizualizari: 891