rss

Caz halucinant in Vrancea. Un sofer a fost amendat pentru ca a murdarit carosabilul cu noroiul de pe strada

 1. 21/03/2019
 2. Tags: amenda vrancea, politia locala odobesti, sofer odobesti, vrancea
  Vezi toate fotografiile (1)

  Politia Locala din orasul Odobesti, judetul Vrancea, a devenit populara si nu pentru vreo fapta buna, ci pentru ca a dat o amenda...cel putin ciudata. Mai exact, politistii locali au amendat cu 1.000 de lei un sofer pentru ca acesta ar fi murdarit carosabilul cu noroiul de pe strada.

  Conducatorul auto nu a fost oprit in trafic ci a primit, dupa aproximativ doua saptamani, o instiintare prin posta, prin care i se cerea sa se prezinte la Politia Locala pentru a fi informat cu privire la contraventie.

  In procesul verbal se arata ca soferul "a fost depistat pe strada Marasesti cu pneurile murdare de noroi, imprastiindu-l pe asfalt," fapta care incalca articolul 5 din Hotararea de Consiliu Local nr. 25/2017 care spune ca soferii nu au voie "sa intre pe strazi, cu autovehicule proprietate personala, cu pneuri murdare."

  Numai ca omul nostru nu a intrat pe strada respectiva de pe camp, el sustinand ca toata ziua a circulat prin oras.

  "Fapta mea nu a produs nici o urmare periculoasa. Eu nu am mai fost niciodata sanctionat pentru astfel de evenimente. Nici eu, nici alt sofer care circula in interiorul orasului nu avem obligatia de a detine in masina recipiente cu apa, pentru a le spala ori de cate ori se murdaresc cauciucurile din cauza infrastructurii rutiere," a argumentat acesta.

  Soferul a contestat deja amenda in instanta si acum asteapta sa se faca dreptate.

  Vizualizari: 1294
  Citroën C4 Picasso

  Citroën C4 Picasso

  Pret: 4.300 EUR, An: 2007, Kilometri: 203.500 detalii »

  Ford Focus

  Ford Focus

  Pret: 9.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 59.500 detalii »

  Toate anunturile »