rss

Cayenne Coupe sarbatoreste premiera asiatica

  1. 17/04/2019
    Vezi toate fotografiile (5)

    Lansare grandioasa Cayenne Coupe: noul model SUV de la Porsche sarbatoreste premiera marti, la "Auto Shanghai", unul dintre cele mai importante show-uri auto din Asia. Noul Porsche va putea fi vizionat la stand pana in data de 25 aprilie si va juca un rol major in dezvoltarea producatorului de masini sport in China.

    "Cu Cayenne Coupe, am adus o versiune speciala a modelului nostru cel mai apreciat de clientii chinezi Porsche", declara Oliver Blume, presedintele Comitetului Executiv al Porsche AG, la lansare: "Ne extindem familia Cayenne cu un automobil care demonstreaza un caracter foarte puternic. Și, ca in orice alt segment in care concuram, ne dorim ca acest Coupe sa fie cea mai sportiva optiune din clasa sa. De aceea continuam sa dezvoltam gama noastra de produse in mod concentrat, pentru a oferi clientilor nostri ceea ce-si doresc si, totodata, pentru a castiga clienti noi - in special aici, in China, cea mai mare piata individuala pentru noi".

    Progresiv, atletic si emotional datorita elementelor de design personalizate
    Porsche a livrat peste 31.000 de unitati ale Cayenne in China, in 2018, reprezentand o crestere cu 19% fata de anul precedent. Producatorul de automobile sportive doreste sa continue sa creasca in segmentul SUV cu varianta Coupe. Coupe include toate performantele actualului Cayenne, dar are un design si mai dinamic si noi detalii tehnice care il pozitioneaza ca fiind mai progresiv, mai atletic si mai emotional. Linia plafonului, mult mai abrupta, care „cade” spre spate, face ca modelul Cayenne Coupe sa arate mai dinamic si il pozitioneaza drept cel mai sportiv model din segment. Parbrizul si stalpul A sunt mai reduse comparativ cu modelul Cayenne, datorita plafonului coborat cu aproximativ 20 de milimetri. Usile si aripile din spate, redesenate, largesc umerii acestui autovehicul cu 18 milimetri, contribuind la identitatea sa musculoasa. Spoilerul plafonului este combinat cu un nou spoiler spate, adaptiv, care se extinde cu 135 mm la viteze de peste 90 km / h, marind forta deportanta pe puntea spate. Asta inseamna o stabilitate mai mare la condus.

    Plafon din sticla fixa panoramica, dotare standard - plafon din carbon, ca optiune
    Noul Cayenne Coupe dispune de un plafon din sticla fixa panoramica de 2,16 m2 in dotarea standard. Un plafon din carbon conturat este disponibil optional pentru Coupe. Acesta face parte dintr-un total de trei pachete sportive optionale usoare, care includ si pachetul Sport Design, noile jante usoare de 22 inci, GT Design, precum si partea centrala a scaunelor din tesatura in carouri. Noul Cayenne Coupe ofera spatiu suficient pentru maximum patru persoane, ca standard. În fata, noile scaune sport optionale, cu tetiere integrate, ofera un confort exceptional si suport lateral optim. În spate, modelul vine echipat in standard cu o bancheta care are caracteristicile a doua scaune individuale. Alternativ, bancheta spate cu trei locuri poate fi comandata fara costuri suplimentare. Locurile pasagerilor din spate sunt coborate cu 30 de milimetri fata de Cayenne. Capacitatea portbagajului este de 625 de litri - ideala pentru utilizarea de zi cu zi - si creste pana la 1.540 de litri cand scaunele din spate sunt rabatate (Cayenne Turbo Coupe: 600 pana la 1.510 litri). Echiparea standard extinsa include functia de directie sensibila la viteze, jante din aliaj de 20 de inci, Park Assist in fata si in spate, inclusiv camera pentru marsarier, Porsche Active Suspension Management (PASM) si pachetul Sport Chrono.

    Doua motoare de inalta performanta sunt disponibile la lansarea pe piata. Cayenne Coupe, cu motor cu sase cilindri, turbocompresor si o capacitate de trei litri ofera 250 kW (340 CP) si un cuplu maxim de 450 Nm. Modelul Cayenne Turbo Coupe, de top, se indreapta spre linia de start cu un motor de 4 litri, twin-turbo, 404 kW (550 CP) si un cuplu maxim de 770 Nm.

    Vizualizari: 1741
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »