rss

CAR EXPERT AUTO – Cea mai rapida despagubire pe CASCO si RCA

  1. 27/11/2014
    Vezi toate fotografiile (3)

    CAR EXPERT AUTO CENTER este un service auto care ofera servicii complete de reparative a autovehiculelor, respective diagnoza, mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, precum si toate operatiunile de intretinere curenta si periodica, avand o fructuoasa relatie de colaborare cu societatile de asigurari Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra. CAR EXPERT isi desfasoara activitatea in Bucuresti din anul 1995, avand o vasta experienta in domeniul auto. Toate utilajele intrunesc normele de calitate, iar piesele de schimb utilizate sunt acreditate, achizitionate de la cei mai mari furnizori din Romania.

    Daca doresti sa beneficiezi de despagubiri RCA si CASCO, reparatii auto pe CASCO rapide de la asiguratorii auto si o masina care sa arate sis a se conduca cel putin la fel de bine ca inainte de accident, alege service-ul auto Car Expert din Sos. Pipera-Tunari, Nr. 1, Voluntari, jud. Ilfov.

    Service-ul in care alegi sa-ti repari masina nu iti poate fi impus de compania de asigurari. Cel mult, ti se poate recomanda unul pentru a micsora timpul in care iti vei recupera masina dupa reparative, nemaifiind nevoie sa astepti ca asiguratorul sa faca plata catre service. De regula, service-urile recomandate de asiguratori le ofera acestora reduceri, care se reflecta in calitatea muncii prestate.

    Poti apela la serviciile auto ale service-ului CAR EXPERT, partener cu societatile de asigurari, care efectueaza si reparatii auto acoperite de politele de asigurari RCA si CASCO prin contractile incheiate cu societatile de asigurare: Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra. Serviciile oferite cuprind mecanica, tinichigerie electrica si diagnoza, vopsitorie pe Casco si RCA, in caz de accidente sau alte evenimente.

    Colaborarea cu societatile de asigurari din Romania inseamna pentru client reducerea la minim a timpului in procesul de reparatii, care se deruleaza in mod direct intre asigurator si service auto. Clientul nu trebuie decat sa se prezinte cu masina in service. Colaborarile service-ului CAR EXPERT cu societatile de asigurari urmaresc in primul rand satisfacerea cerintelor clientilor nostril, dar si reducerea costurilor si a timpului cu reparatia autovehiculelor.

    Avantajele apelarii la un service auto ce efectueaza reparatii pe CASCO si reparatii pe RCA, partener cu societatile de asigurari sunt satisfacerea clientului (asiguratului), care se va bucura de efectuarea in regim prioritar a reparatiilor si care isi va prelua autovehiculul intr-un timp foarte scurt, imediat dupa efectuarea reparatiei.

    CAR EXPERT ofera prioritate la reparatii auto clientilor care au asigurari incheiate cu Allianz-Tiriac, Groupama Asigurari, Generali Asigurari, Uniqa Asigurari si decontarea directa cu aceste societati de asigurari, fiind astfel redusa la minim implicarea clientului in acest process, acesta fiind scutit de drumurile suplimentare. De exemplu, daca ati incheiat o polita de asigurare la Groupama Asigurari, in cazul producerii unui eveniment, asigurat puteti suna la Groupama daune, iar dupa constatarea daunei puteti beneficia de repararea autovehiculului in cel mai scurt timp.

    CAR EXPERT este un service auto care garanteaza calitatea lucrarilor de reparatii efectuate, oferindu-le clientilor servicii complete si de calitate. Astfel, esti sigur ca vehiculul este reparat rapid si ca reparatia este facuta correct. Reparatiile efectuate in service sunt executate intr-un timp foarte scurt, cu un nivel ridicat de profesionalism. Cele mai importante servicii auto executate sunt: mecanica, tinichigerie, vopsitorie, electrica si diagnoza.

    Serviciile de mecanica oferite de CAR EXPERT cuprind: diagnoza sistem servo si motor, diagnoza articulatii si tren rulare, diagnoza sistem franare, revizii, inlocuire curele distributie si accesorii, diagnoza si inlocuire amortizoare, inlocuire placute si discuri de frana. Lucrarile efectuate in service-ul auto CAR EXPERT mai cuprind: inlocuire parbrize si lunete, montare senzori parcare si alte accesorii auto, redresat caroserii pe band de centrat computerizat si altele. In atelierul de electrica si diagnoza efectuam testare acumulator, redresor acumulator, sistem de reglare faruri, sistem diagnoza computerizata auto, diagnoza computerizata.

    CAR EXPERT dispune de un atelier propriu de vopsitorie auto de ultima tehnologie in acest domeniu, principalul furnizor pentru materiale de vopsitorie si accesorii este CROMINVENT, care este importator exclusiv in Romania al vopseselor STANDOX, numarul 1 mondial. Se ofera garantie pe viata la reparatia la vopsitorie cu vopseaua STANDOX, folosita la majoritatea reprezentantelor auto din Romania.

    Daca ai nevoie de un service auto pentru reparatii CASCO sau de un service pentru reparatii RCA de calitate, poti apela cu incredere la service-ul auto CAR EXPERT, ce deruleaza o excelenta colaborare cu societatile de asigurare Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra, care iti asigura o calitate sporita a lucrarilor, decontarea directa si rapida cu toate societatile de asigurare, prioritate la reparatie pentru lucrarile prin asigurare, consultanta si garantia lucrarilor efectuate.

    In cazul unui accident sau a altui eveniment neplacut, tot ce trebuie sa faci este sa mergi la societatea de asigurari la care esti asigurat si sa constati dauna. Dupa constatarea daunei, poti veni cu masina la service-ul CAR EXPERT pentru a beneficia de reparatia autovehiculului in cel mai scurt timp.

    In cadrul service-ului, vei beneficia de lucrari de calitate si te vei bucura de profesionalismul si experienta in domeniu a angajatilor service-ului, lucrarile de reparatii realizandu-se in cele mai bune conditii, cu dotarile necesare oferind in acest fel servicii auto de calitate la un pret competitiv. Mai multe detalii despre service-ul CAR EXPERT gasiti la urmatoarea adresa web: https://carexpertauto.ro .

    Punct de lucru: Sos. Pipera-Tundari, nr. 1, Voluntari, jud. Ilfov

    Tel: 0754.777.666     0752.767.676

    Vizualizari: 3211