rss

Cand vezi tot ce are de oferit, nici nu iti mai vine sa cobori din cabina. Cum arata noua masina de 75.000 de dolari de la Hyundai

  1. 15/03/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Volan incalzit, climatizare automata, scaune cu reglare electrica, piele cat vezi cu ochii si iluminare ambientala in toate nuantele care iti trec prin minte. Sunt doar cateva dintre dotarile care transforma noul Genesis G90 in probabil cea mai maiestuoasa creatie Hyundai de pana acum.

    Audi, BMW, Lexus, Mercedes, Jaguar sau chiar Infiniti. Sunt, la acest moment, primele optiuni spre care clientii aflati in cautarea unui automobil premium isi indreapta gandul si banii, deopotriva. Dar situatia s-ar putea schimba in urmatoarea perioada de timp, odata cu lansarea brandului Genesis.

    Mandria diviziei de lux a companiei Hyundai, noul G90 arata ca si sud-coreenii stiu sa construiasca automobile pentru clientii cu dare de mana. Preturile de vanzare ajung inclusiv la 75.000 de dolari, dar efortul financiar va fi rasplatit pe masura, dupa cum urmeaza sa vedem si in materialul video de mai jos.

    Volanul incalzit, climatizarea automata, scaunele cu reglare electrica, pielea omniprezenta sau iluminarea ambientala in toate culorile posibilie si imposibile sunt doar cateva dintre motive. Motivante sunt inclusiv performantele: inca de la nivelul versiunii de baza se poate vorbi despre 365 CP.

    Desigur, motorul V6 twin-turbo care insoteste cel mai ieftin Genesis G90 nu este si singura optiune disponibila. In acelasi timp, clientii limuzinei sud-coreene pot opta si pentru o motorizare aspirata cu opt cilindri in V, de 420 CP. In ambele cazuri, valorile maxime sunt livrare rotilor de o cutie automata cu opt rapoarte.


    Vizualizari: 1610