rss

Campania “Descoperă noul Suzuki Vitara” la Kiss FM a intrat in ultima saptamana

  1. 27/05/2015
    Vezi toate fotografiile (3)

    Campania “Descopera noul Suzuki Vitara”, lansata de Suzuki Romania in parteneriat cu postul national de radio Kiss FM, a intrat in ultima saptamana. Ascultatorii postului de radio Kiss FM mai pot intra in concurs pentru cel mai nou model Suzuki pana pe data de 29 mai la ora 23:59.

    Premiile din cele cinci saptamani au fost deja adjudecate de Lucian Braneanu (Bucuresti), Iordache Andrei (Giurgiu), Elena Paraschiv (Giurgiu), Catalin Nacu (Bucuresti, si Sorina TImișan (Hunedoara). Inscrierea pentru ultimul premiu saptamanal se mai poate face pana in ultima zi a campanei, vineri, 29 mai, la ora 23:59.

    Campania se desfasoara pe site-ul www.suzuki.ro unde vor fi introduse toate indiciile, pentru ca in final sa fie descoperita toata masina. Indiciul se aude in fiecare zi, de luni pana vineri, la Kiss FM in emisiunea lui Sergiu si Andrei de la orele 06:00 la 10:00. Toti participantii la aceasta campanie vor intra in tragerea la sorti pentru marele premiu: noul Suzuki Vitara. 

    Castigatorul marelui premiu va fi anuntat in direct la Kiss FM marti, 2 iunie, in intervalul orar 06:00 – 10:00 in cadrul emisiunii “Razi cu Sergiu si Andrei”. Numele castigatorului va fi publicat si pe platformele www.kissfm.ro și www.suzuki.ro
    Vizualizari: 3111