rss

Cadillac, preferatul americanilor

  1. 30/05/2008
  2. Tags: Studiu
    Vezi toate fotografiile (1)
    Intr-un context al vremurilor si societatii de acum 50 ani, un asemenea titlu aproape ca ar fi echivalat cu un pleonasm, insa, in situatia in care se afla azi industria auto americana, el este o adevarata surpriza.

    Dupa o munca titanica de recuperare, marca de lux a grupului GM a reusit sa ocupe primul loc intr-un studiu de satisfactie a consumatorilor efectuat de AutoPacific, in fata unor rivali alta data imposibil de depasit.

    Caddy nu numai ca a pus mana pe premiul cel mare – cea mai buna marca de lux din SUA –, dar a mai “impuscat” inca doua premii individuale prin modelele CTS si DTS, considerate cele mai bune produse la categoria “Cea mai buna masina de lux cu aspiratii”, respectiv “Cel mai bun sedan de lux de talie mare”.

    Intre timp, Mercedes S-Klasse si-a taiat partea leului (pardon, dolarului) castigand premiul pentru “Cel mai bun produs de lux”, iar Lexus si-a trecut in cont un premiu la categoria “Cel mai bun sedan de lux mediu”.

    Studiul a inclus 28 de categorii de masini, iar Cadillac a fost numai varful iceberg-ului numit GM, care a pus mana pe 11 premii (multumita, bineinteles, si impresionantei game de SUV-uri si camionete). Pe locul doi s-a situat Toyota cu 9 premii, in timp ce restul a fost impartit de Ford, VW, Honda si Hyundai. Oare ce va fi la anul?
    Vizualizari: 973