rss

CABY, primul serviciu de car sharing din Romania cu masini exclusiv electrice a fost inaugurat astazi

  1. 08/09/2017
    Vezi toate fotografiile (2)

    La Iasi a fost anuntat astazi la Iasi primul serviciu de car sharing din Romania care va utiliza exclusiv vehicule electrice.

    Iata cum functioneaza CABY: flota de masini electrice va fi distribuita in intregul oras; dupa un pas unic de inregistrare pe www.caby.ro, utilizatorii vor putea inchiria masinile de la unul dintre cele 5 puncte de incarcare si le vor folosi atat timp cat au nevoie, autonomia  intre 120 si 300 de km fiind optima pentru utilizarea urbana de zi cu zi.

    Pe masura ce se va extinde, CABY isi propune sa asigure vehicule disponibile mereu, in toate zonele orasului, astfel incat sa fie accesibile oricui, la doar cateva minute de mers pe jos. Clientii pot beneficia de masina cat timp doresc, chiar daca se opresc pentru cumparaturi, vizite sau intalniri, iar odata ce calatoria este incheiata, acestia pot parca masina oriunde pe raza orasului. Localizarea vehiculelor in oras si accesul la acestea se fac foarte simplu, prin intermediul aplicatiei de mobil.

    CABY implica vehicule mici, electrice, pentru a contribui la descongestionarea traficului din marile orase si la imbunatatirea calitatii aerului pe care il respiram. 

    CABY dezvolta propria retea de statii de incarcare a masinilor in parteneriat cu E.ON, care „a demarat un program international de mobilitate alternativa ce vizeaza realizarea unei retele pan-europene de statii de incarcare.
    Sistemul de tarifare este unul flexibil, care imbina timpul si distanta de deplasare si scuteste utilizatorii de costurile detinerii si intretinerii unui vehicul propriu – achizitie, combustibil, revizii, taxe sau, foarte important, asigurari.

    O echipa de mentenanta asigura curatenia masinilor si starea lor tehnica, astfel incat CABY pune mereu la dispozitia clientilor masini curate si in stare perfecta de functionare.

    Conceptul CABY va fi utilizat pentru inceput de angajatii din companii. Pasul urmator implica extinderea flotei, urmand ca, in viitoarea etapa, CABY sa fie disponibil publicului larg.

    Vizualizari: 1381