rss

Bucura-te de caldura in mijlocul iernii!

  1. 30/08/2016
    Vezi toate fotografiile (1)

    Vara se apropie de sfarsit, zilele incep sa se micsoreze, iar serile devin tot mai racoroase. Momentele in care te intorci de la munca si incepe sa fie tot mai intuneric si frig, iar tu ti-ai dori doar sa ajungi cat mai repede acasa sunt tot mai dese. Ce poate fi mai bun si mai linistitor decat sa ajungi acasa si sa savurezi o ciocolata calda la gura semineului tau care iti odihneste trupul, dar si sufletul?

    Semineul este piesa perfecta pentru completarea living-ului familiei tale! Il incalzeste, il umple si il inveseleste prin caldura si dorinta membrilor familiei de a petrece cat mai mult timp impreuna in acest spatiu. Atmosfera este mult mai confortabila, placuta si romantica, bucurii pe care le poti savura pe tot parcursul iernii care sta sa bata la usa.

    Cu doar un singur semineu centrala, te poti bucura de toate acestea in fiecare particica a locuintei tale! Datorita sistemului cu  tubulatura izolata, caldura se va distribui in dormitor, bucatarie si chiar baie!
              
    ,,De fiecare data cand ma intorceam de la munca, gaseam un un aer foarte rece in casa. De cand am construit semineul, abia astept sa intru pe usa si sa savurez intreaga seara impreuna cu sotul si copiii mei in fata semineului. Si cel mai mult ma incanta sa stiu ca toata atmosfera calda si placuta e raspandita in intreaga noastra locuinta, mai ales in baie si in dormitor." - Iulia, Cluj.

    Nu trebuie sa iti faci griji ca semineul nu se va potrivi locuintei tale. Pefoc.ro tine cont de aspectul interior al locuintei tale, astfel incat, semineul sa fie parte absolut integranta in peisajul acesteia. Echipa iti va prezenta toate posibilitatile potrivite casei tale si te va ajuta sa faci alegerea perfecta!
              
    Semineele sunt construite de montatori autorizati care se vor asigura ca aceste semineuri sunt perfect compatibile locuintei tale.
              
    Asadar, nu mai sta pe ganduri! Intra pe site-ul Pefoc.ro, contacteaza-ne si construieste-ti singur propriul semineu, sub indrumarea celor mai buni specialisti in domeniu! Iarna se apropie si cine nu si-ar dori sa se bucure in cele mai friguroase momente de caldura si clipele de neuitat petrecute la gura unui semineu uitandu-se la foc prin sticla termorezistenta?


    Advertorial!

    Vizualizari: 1171