rss

Vreti un automobil bespoke? Mulgari prezinta Signatura Vehicles

  1. 19/06/2017
    Vezi toate fotografiile (12)

    Mulgari Automotive, designer si tuner britanic specializat a lansat un program nou configurare  personalizata a automobilelor numit Signature Vehicles, furnizand clientilor o experienta deosebita in crearea de automobile noi adaptate si construite dupa specificatiile proprietarilor.

    Strategia abordata este inspirata din moda costumelor bespoke de pe Saville Row si se bazeaza pe invitatii personale trimise clientilor vizati dupa potential financiar, numai acestia din urma putand lua contact direct si exclusiv cu noile concepte de automobile.

    Mulgari Automotive prezinta conceptul unui McLaren MP4-12C unicat, botezat Project Twelve, precum si primele masini de productie provenite din noul program de masini personalizate.

    Programul Signature Vehicle ofera clientilor posibilitatea crearii unei masini foarte apropiate de stilul personal, cu un tipar nou aplicat suprafetelor, performantelor si interioarelor disponibile la masinile noi.

    Primul model de productie din program este Mulgari F56 SV care este de fapt actualul F56 Mini Cooper S. Programul se aplica intregii game Mini, noile modele personalizate putand fi comandate direct la Mulgari.

    Un plus de putere, de lux, de stilul proprietarului
    Reglajul intantaneu al lui F56 SV, plecand de la masina standars, este de un pachet de ameliorare vizuala, care duce la un aspect agresiv lui Mini Cooper S actual. Acest pachet implica inlocuirea in totalitate a finisarilor de crom din exterior cu unul dintre cele 6 accente de culoare adaugat la oglinzi, muchii, etrierele de frana si grila din fata.
    Noilor roti sport de 18 toli, ultrausoare le sunt de asemenea adaugate un separator frontal care se potriveste cu spoilerul frontal. Evacuarile personalizate de asemenea evidentiaza performanta lui F56 SV.

    Mulgari deblocheaza potentialul de performanta al modelului F56 MINI multumita unui tratament propriu aplicat motorului, o imbunatatire a sistemului de evacuare si o racier suplimentara a motorului rezultatul fiind o crestere cu 23% in performante.

    Puterea s-a marit la 280 CP si cuplul maxim masoara 393 Nm. O setare complet noua a suspensiilor permite clientilor sa se bucure de avantajul surplusului de perfomante, eliminand caracterul modelului original. Pozitia centului de greutate a coborat, F56SV fiind cu 30 mm mai jos decat automobilul de serie de la care s-a pornit, totodata afisand si un nou aspect marca Signature Vehicle.

    La interior, fiecare masina ce poarta semnatura Mulgari trece printr-un interior complet nou, cu refinisarea scaunelor, volanului, a rotilor  si panourilor usilor dupa selectia clientului a materialului si culorilor.
    La fel ca la exterior, cusatura de contrast ofera o culoare accentuat subtila, in timp ce o serie de optiuni non-standard pot de asemenea incluse.

    Fiecare semnatura a masinii este executata manual, conform specificatiilor clientului, la Mulgari Automotive.
    Mulgari proiecteaza fiecare aspect al masinii cu clientul, oferind acces la optiuni exclusive si grija la fiecare detaliu al masinii pana la livrare, dar si dupa aceea.

    Benjamin Sunners, proprietar, Mulgari Automotive, spune ca; "Din experienta noastra, am vazut cum producatorii pot fi frustrati de cerintele pietei. Majoritatea clientilor vin la Mulgari sa "termine" masina lor, prin  deblocarea performantei sale si a potentialului vizual, precum si sa beneficieze de optiuni de montare, dintre care unele pur si simplu nu sunt disponibile la montajul original din fabrica. Raspunsul la proiectul Mulgari Twelve a fost coplesitor, dar am vrut sa aducem fantastica experienta de a detine un automobil bespoke, de care putini au parte."

    Vizualizari: 1040