rss

BMW a vopsit noul M5 in cele mai nebune culori pe care le avea. Cum arata acum modelul de 600 CP

  1. 05/03/2018
    Vezi toate fotografiile (6)

    Satul de atata alb, gri si negru? Nici nemtii de la BMW nu mai vor sa auda de acestea, asa ca au lasat noul M5 pe mainile specialistilor din cadrul departamentului Individual. Si bine au facut!

    Odata cu lansarea celei de-a sasea generatii a modelului M5, compania BMW a pus capat mai multor traditii. Automobilul dezvaluit la sfarsitul anului trecut este, dupa cum precizam si anterior, primul M5 din istorie cu tractiune integrala. O alta premiera absoluta o reprezinta cutia de viteze, o automata traditionala in opt rapoarte.

    De cealalta parte, motorizarea de 4.4 litri provine de la vechiul F10, insa a primit mai multe imbunatatiri pentru o putere maxima de 600 CP. Cumulata cu sistemul xDrive, nu este deloc de mirare ca aceasta propulseaza automobilul bavarez de inalta performanta, de la 0 la 100 km, in doar doar 3.4 secunde.

    Nu ca performantele ar juca vreun rol in cazul de fata. Nu nici vorba de asa ceva; subiectul principal al acestui material il reprezinta partea estetica a noului BMW M5, in special modul in care arata automobilul cu 600 CP sub capota intr-o gama de culori mai neobisnuite, precum Java Green, Purple Silk ori Long Beach Blue.

    De dragul vremurilor bune, specialistii departamentului Individual, vinovati de aparitia pe lume a acestor nuante speciale, au tinung sa vopseasca un exemplar al modelului bavarez de inalta performanta si in celebrul Frozen Black - un soi de negru mat, daca este sa folosim un termen mai pe intelesul tuturor.

    Vizualizari: 2195